Junts per Catalunya continua la recollida d’avals aquesta tarda

juntes_JxC

Després de les visites dels consellers Jordi Puigneró i Damià Calvet, la recollida d’avals de Junts per Catalunya continua aquesta tarda a la seu de Junts per Cerdanyola (carrer Tort).

“Encara no tenim dades de tot el país, però pel que ens diuen això serà bufar i fer ampolles. Som un espai polític consolidat des de la perspectiva dels bons lideratges i la campanya està anant molt bé”, assegurava el Conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat, Jordi Puigneró, acompanyat ahir per la presidenta de Junts per Cerdanyola, Àngels Guimerà, i el regidor Joan Sánchez. En les eleccions al Parlament previstes pel 14 de febrer “el poble de Catalunya ha de decidir si aposta per seguir el mandat del referèndum de l’1 d’octubre” o “el canvi d’estratègia d’ERC amb un gir copernicà de rumb”. En aquesta línia, per a Junts “l’única manera d’assolir l’objectiu que va significar l’1 d’octubre és continuar persistint en portar aquest Estat a una taula de negociació que ens permeti aconseguir l’objectiu”.

GESTIÓ DE LA PANDÈMIA

“La gestió de la pandèmia ni perjudica ni beneficia ningú en concret” de cara a les eleccions, indicava el conseller, perquè “tots els països s’han trobat amb moltes dificultats a l’hora de gestionar-la” i ha provocat una situació excepcional a tota Europa, però sí que apuntava que la Generalitat s’ha trobar amb una dificultat afegida: “No tenim ni les eines ni els diners per haver fet front al virus com sí ha tingut l’Estat espanyol”. En aquesta línia afegia que “a qui depèn d’algú altre, no se li pot demanar una responsabilitat igual que al que té la capacitat de prendre aquestes decisions”.

CIUTAT INTEL·LIGENT

D’altra banda, Puigneró remarcava la importància de la transformació digital de les ciutats: “Ser una ciutat intel·ligent vol dir ser una ciutat millor governada, més eficient, més sostenible i també més democràtica. Si Cerdanyola no aposta clarament per ser una ciutat digital i intel·ligent, es perdrà el tren del progrés del segle XXI”. Per al conseller, la matèria primera de la revolució digital és el talent i “hi ha poques poblacions que tinguin les infraestructures de talent” que té Cerdanyola al seu terme municipal.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?