Junts demana un debat sobre l’estat de la ciutat

junts

Ara que just fa dos anys de les darreres eleccions municipals, des de Junts per Cerdanyola creuen que seria un bon moment per fer balanç. “Daldria fer un pas més i solemnitzar institucionalment aquest pas de l’equador amb un debat públic on poguessin participar tant el govern com els portaveus dels grups municipals”, apunten en un comunicat.  El regidor i portaveu de Junts, Joan Sánchez Braut, ja ha traslladat la petició a l’alcalde Carlos Cordón, en la Junta de Portaveus d’aquest dilluns.

Aquesta no és una proposta nova, recorden des de la formació, sinó que ja en l’anterior mandat es va aprovar una moció on es demanava celebrar un Ple extraordinari per debatre l’Estat de la Ciutat. “Junts volíem rescatar aquella moció per presentar-la al Ple, entenent que era de molt fàcil compliment. Però, com que demanava la convocatòria d’un Ple extraordinari, i per fer-ho no cal demanar-ho sinó reunir les signatures d’una quarta part de la cambra, hem optat per traslladar la proposta directament al govern”, apunten. Per aquest motiu, Junts reclama a l’alcalde fer un acte híbrid, presencial i telemàtic, obert a la ciutadania, coincidint amb els dos anys de la investidura. “Estem convençuts que ni l’alcalde ni el govern han de trobar obstacles per accedir a aquesta petició, vista la facilitat i l’èxit amb què ja s’estan celebrant a la ciutat des d’activitats amb públic, com el Roser de Maig, i a distància, com la presentació de la nova marca de ciutat”, assegura el comunicat.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?