Junts creu que el govern de Cerdanyola “necessita millorar“

junts

“Fa dos anys que Cerdanyola va estrenar govern, un govern que en aquest temps ha pogut anar fent i desembolicant temes delicats. I Junts hi hem contribuït. I volem continuar fent-ho, perquè encara resten moltes coses per endreçar i projectes de futur que cal deixar molt ben encarrilats”, assegura la formació en el balanç dels dos anys de govern municipal del PSC. “S’han fet actuacions i es van endreçant temes, però, si haguéssim de posar nota al govern, diríem que justeja i necessita millorar”, destaquen: “Fins ara s’està pecant d’embellir a base de presentacions, campanyes i fotografies una obra de govern feta a empentes i rodolons. I segurament no per manca de voluntat, sinó perquè l’Ajuntament necessita una profunda reorganització que no s’està enfrontant amb prou determinació”. En aquests dos anys que resten de mandat, Junts continuarà col·laborant amb el govern, però “és imperatiu anar posant les bases per poder fer el que necessitem de debò”.

En el seu moment, la gent de Junts vam valorar que la ciutat no podia tenir un govern de genolls amb el peu de l’oposició al coll i vam entendre que calia passar pàgina i col·laborar.

“I per això hi ha hagut pressupostos i inversions aquests dos anys”, remarquen. La formació va donar suport als pressupostos demanant el Projecte de Parc Arqueològic i que es reobrissin converses perquè Can Cordelles passés a mans de l’Ajuntament. També van demanar la creació de l’Oficina de Promoció, el Pla de Millora de Polígons, l’increment de dotació per a exposicions del Museu d’Art, l’habilitació d’espais expositius per als artistes de la ciutat, avançar un any la renovació de l’enllumenat de Bellaterra, el Pla Estratègic de ciutat i la Taula per al desamiantat de la ciutat. “Evidentment, el COVID ha trasbalsat moltes coses. La famosa Taula, que vam contribuir a impulsar, s’hauria de tornar a reunir, ni que fos per passar balanç i analitzar escenaris futurs”, demanen.

Calen actuacions dins de la mateixa ciutat

D’altra banda, des de Junts per Cerdanyola apunten que calen actuacions dins de la mateixa ciutat: “Queden dos anys, perquè el govern tiri endavant accions amb projecció de futur, estratègiques i que generin dinàmiques positives. Ara també cal que el que es gasta serveixi per atraure ingressos, directes i indirectes, per poder seguir gastant en un futur”. Per tot això, apunten, és prioritari resoldre les qüestions de personal i agilitzar projectes com l’Oficina de Promoció Empresarial per atraure activitat econòmica a la ciutat.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?