Júlia Nuez, convocada amb la selecció espanyola absoluta

JPF_8846

La cerdanyolenca Júlia Nuez (Club Handbol Sant Quirze) és una de les 32 jugadores presents a la llista de la selecció espanyola absoluta per preparar els Jocs Mediterranis 2022 que se celebraran a la ciutat algeriana d’Orà del 25 de juny al 5 de juliol.

Nuez es posarà a les ordres del seleccionador nacional José Ignacio Prades des del 13 de juny a Hoznayo (Cantàbria) fins al 18 de juny. Malgrat que les 32 jugadores de la llista participaran en aquesta setmana de treball, només 16 formen part de convocatòria definitiva i en aquesta no es troba Nuez. “Hem aprofitat la preparació dels Jocs Mediterranis per ampliar el grup de treball i treballar amb jugadores que han estat molt a prop d’entrar en convocatòries anteriors, que han passat per la selecció en categories inferiors i que no han tingut l’oportunitat d’estar amb la selecció absoluta. És important seguir veient jugadores i continuar traient jugadores de cara al futur”, assegura Prades.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?