Julia de la Fuente, campiona del món de lluita Grappling

WhatsApp Image 2022-10-20 at 18.10.28

La lluitadora i entrenadora del Cerdanyola Fight Club es penjava la medalla d’or al Campionat del Món de Lluita en la modalitat de Grappling Gi i categoria Sub 20 celebrat a Pontevedra.

Cinc esportistes del Cerdanyola Fight Club -Julia de la Fuente, Sergio Calderón, Xavi Bas, Álex Izquierdo i Eduard Rosique- van formar part de la selecció espanyola que va participar en el Mundial de Lluita Grappling. Sergio Calderón, actual campió d’Espanya en el pes de menys de 66 kg, va finalitzar en la cinquena posició en les modalitats amb quimono i sense. Xavi Bas, actual campió d’Espanya, va finalitzar en la setena posició en la categoria de menys de 62 kg. Alex Izquierdo i Eduard Rosique, van debutar com a internacionals en la competició sots 17 i tot i no aconseguir pujar al podi van fer uns bons combats que demostren que tenen un gran futur, es destaca des del club.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?