Juli Fernàndez (ERC): “El vot a ERC és la garantia d’una vida una mica millor”

WhatsApp Image 2024-05-02 at 11.05.40

Esquerra Republicana ha posat en valor la feina feta pel govern Aragonès durant aquests tres anys. “Quan ERC governa a la Generalitat a la gent de Cerdanyola i a la de Catalunya li va una mica millor”, destacava el diputat i exalcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, davant el mercat de Fontetes. Com a exemples posava la gratuïtat de les escoles bressol, l’increment del personal sanitari i educatiu o el topall dels preus del lloguer. “La gent de Catalunya no pot tenir un govern més progressista, proper, ecologista i feminista que no sigui un govern d’ERC amb encara més força”, anunciava el número 13 a la llista republicana, que remarcava que el vot a la seva formació “serà la garantia que la vida de la gent sigui una mica millor i que s’avanci en serveis públics de qualitat i en l’objectiu col·lectiu de resoldre el conflicte polític entre Catalunya i Espanya”.

Per Fernández, “els socialistes, que han gestionat Rodalies durant 40 anys i han fet que agafar un tren al matí o a la tarda sigui un desastre,  segur que no seran els que governaran millor el nostre país”. En aquest sentit, apuntava que “els ciutadans de l’entorn metropolità són claus per decidir si volen un govern que tingui com a prioritat els interessos de la gent normal”. Per a ERC el pacte postelectoral s’ha de centrar en el què: “Volem tenir més força que mai per poder liderar un govern que arribi a acords per aconseguir millors serveis públics, un català més fort, un finançament singular i també per fer un referèndum acordat”.

Per la seva banda, el portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Cerdanyola, Íñigo Enterria, enumerava els avenços que ha suposat per a la ciutat el govern d’Aragonès. I entre d’altres, destacava que amb una conselleria republicana a Salut s’ha aconseguit desencallar que en un futur immediat es faci realitat l’Hospital Ernest Lluch, que s’aprovi el Pla Nacional per l’erradicació de l’amiant a Catalunya, l’increment de la plantilla de Mossos d’Esquadra -només l’any passat a la Comissaria de Cerdanyola es van incorporar 9 nous agents-, l’impuls  a la construcció d’una planta de prefabricació de xips a Cerdanyola, fixar per llei la rebaixa en un 30% dels preus universitaris i una de les taxes d’atur més baixes del Vallès (7,71%).  Malgrat aquesta baixa taxa d’atur a Cerdanyola, el portaveu republicà criticava que l’Ajuntament hagi “retallat incomprensiblement els darrers anys els cursos de formació que ofereix la Generalitat de fer-ne uns 18 fa uns 5 anys a només 4 aquest any 2024”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?