Juli Fernàndez (ERC): “Ampliem el Taulí i construïm el Lluch”

WhatsApp Image 2021-02-01 at_14.51.56

Esquerra Republicana defensa que el dret a la salut i a la vida s’han de convertir en una prioritat absoluta en la presa de decisions, i posa com a exemple de la feina feta al govern en aquest sentit l’ampliació del Parc Taulí i la construcció del nou hospital Ernest Lluch, anunciades recentment per la Generalitat. Juli Fernàndez, candidat republicà per Barcelona el 14-F, ho ha defensat acompanyat de representants de la formació a Cerdanyola, Montcada, Ripollet, Badia i Barberà davant del futur hospital Ernest Lluch.

“La salut sempre ha estat una prioritat quan Esquerra Republicana ha format part d’un govern; els pressupost del departament ha crescut sempre quan hi ha hagut un conseller de Salut republicà”, recorden: “Des de l’any 2015, amb Esquerra Republicana al capdavant de Salut, amb el conseller Comín primer i amb la consellera Vergés actualment, les retallades de CiU s’han revertit. Hi ha hagut un increment acumulat del pressupost de gairebé 1.500 milions d’euros del 2014 al 2020”. I, actualment, amb la crisi sanitària provocada per la COVID-19, “la construcció del nou hospital Ernest Lluch i l’ampliació del Taulí són les millors notícies que podíem donar als vallesans”, defensava Fernàndez.

Una vella reivindicació

El nou hospital Ernest Lluch s’ubicarà en terrenys situats entre Montcada i Reixac i Ripollet i atendrà una àrea formada per 176.383 habitants corresponent les poblacions de Cerdanyola del Vallès, Montcada i Reixac, Ripollet, Badia del Vallès i Barberà del Vallès. El cost estimat del projecte és d’uns 50 milions d’euros en cinc anys. La portaveu d’ERC a Cerdanyola i suplent a la llista republicana per al 14-F, Helena Solà, considera l’hospital “una vella reivindicació” que “donarà resposta a les necessitats de Cerdanyola” perquè descoŀlapsarà el Parc Taulí i reduirà les llistes d’espera en proves diagnòstiques, visites a especialistes o intervencions quirúrgiques.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?