Juan Gómez-Jurado signarà avui a ‘La Nova Éfora’

WhatsApp Image 2024-04-22 at 09.50.32

L’escriptor i periodista madrileny Juan Gómez-Jurado, autor de ‘Reina Roja’ i ’Todo Arde’,  inaugurarà el nou espai de la llibreria cerdanyolenca ‘Éfora’ convertida des d’aquest mes d’abril en ‘La Nova Éfora’ (carrer de Sant Daniel, 9). La cita amb l’autor best-seller, que signarà la trilogia de ‘Reina Roja’ – el thriller espanyol més venut de la història i el qual ha estat recentment adaptat i estrenat com a sèrie de televisió a Amazon Prime Video – i els nous ’Todo Arde’ i ’Todo Vuelve’, serà avui 22 d’abril a les 17.30 hores.

Gómez-Jurado és, a més, un dels components del podcast ‘Todopoderosos’ des dels inicis al 2014. La seva primera novel·la, Espía de Dios (2006), va ser un títol supervendes internacional, amb més d’un milió i mig de lectors de quaranta-dos països. Juntament amb Carlos Ruiz Zafón, Javier Sierra i María Dueñas, tots ells representats per Antonia Kerrigan, Gómez-Jurado és un dels escriptors espanyols contemporanis més llegits i traduïts arreu del món.

Els lectors tindran l’oportunitat de conèixer a l’autor personalment i obtenir còpies signades de les seves obres a la llibreria de Cerdanyola del Vallès en una tarda única abans de la Diada de Sant Jordi.

Sobre l’autor

Juan Gómez-Jurado és un autor reconegut internacionalment, les obres del qual han captivat a lectors de tot el món. Amb nombrosos èxits editorials i adaptacions cinematogràfiques, Gómez-Jurado s’ha destacat com un dels escriptors més influents en l’àmbit del thriller i la intriga. La seva capacitat per a crear trames absorbents i personatges memorables l’ha convertit en un referent indiscutible en el panorama literari contemporani.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?