Joves i emprenedors

346cfc4cda7a853e9a165b7df6f7b442

L’Ajuntament de Cerdanyola torna a ser un centre Yuzz i aquest any són 20 els projectes que participen en el programa dirigit a joves d’entre 18 i 30 anys amb idees basades en les TIC’s o la innovació tecnològica i/o social

El Programa Yuzz s’ha posat en marxa amb 20 projectes. El Servei de Treball i Promoció Econòmica acollia dilluns passat la presentació del Programa Yuzz ‘Joves amb idees’ amb la presència de la vintena de joves participants i representants de l’Ajuntament de Cerdanyola, Centro Internacional de Emprendimiento Santander (CISE), Voluntariat Sènior d’Assessorament Empresarial (SECOT) i Banc Santander.

L’empresa Millor Battery de Baltasar López, que dissenya i fabrica bateries en petites i mitjanes sèries per a vehicles elèctrics i aplicacions d’energies renovables, va ser el projecte guanyador de la passada edició del Programa Yuzz Cerdanyola, una iniciativa adreçada a promocionar el talent jove i l’esperit emprenedor entre els joves de 18 a 31 anys que consisteix en facilitar el desenvolupament de la idea de negoci presentada pels participants a través de formació, mentoratge, assessorament i networking.

La regidora de Treball, Contxi Haro, felicitava als joves participants d’enguany per la seva emprenedoria, especialment a les joves presents. D’altra banda, Lluís Bonshoms, representant de la SECOT, explicava als joves l’oportunitat de formació i assessorament que els brindava el programa Yuzz i l’experiència que els voluntaris de la SECOT compartiran amb ells. Jordi Mabras, exdirector de Banca Institucional de Catalunya de Banc Santander, va voler afegir que el programa Yuzz és una eina molt útil per a conèixer projectes interessants i acompanyar els seus autors en l’objectiu de tirar-los endavant.

DE CERDANYOLA A SILICON VALLEY
El programa Yuzz compta actualment amb 52 centres a l’estat Espanyol, onze d’ells a Catalunya, i aquest any també un a l’Argentina. El programa reconeix el millor projecte i els finalistes a través d’un jurat format per les diferents entitats que intervenen en el programa. El premi local pel centre Yuzz és un viatge a Silicon Valley i l’accés als premis estatals com a finalista del centre de Cerdanyola. Els premis estatals estan dotats amb 30.000, 20.000 i 10.000 euros per al guanyador, primer i segon finalista. També existeix l’oportunitat de tenir presència en un stand a SPIN2017, esdeveniment d’emprenedoria universitària iberoamericana. També de la decisió del jurat surt la jove finalista que anirà a la final estatal del premi Dona emprenedora, dotat amb 20.000 euros.

La vintena de joves participants en el programa Yuzz en el centre de Cerdanyola tindran l’oportunitat de participar en trobades de networking a nivell estatals, treballar en equip amb d’altres participants, rebran assessorament i suport d’experts en diferents àmbits i es formaran per tal de disposar del màxim d’eines per a poder tirar endavant els seus projectes. – Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?