Josep Tarrés, Premi a l’Excel·lència Professional del Col·legi de Metges de Barcelona

WhatsApp Image 2023-10-25 at 08.58.12(3)

El metge de família i pneumòleg jubilat, Josep Tarrés, ha estat distingut amb el Premi a l’Excel·lència Professional del Col·legi de Metges de Barcelona. El cerdanyolenc continua dedicant la seva vida a les afectacions de salut provocades per l’amiant. Gràcies als seus estudis s’ha pogut demostrar que la fàbrica d’Uralita ha estat un focus contaminant no només per als treballadors, sinó també per a familiars i veïns.

“Sento que aquest reconeixement recolza i reforça la totalitat de la meva activitat personal i professional centrada sempre en Cerdanyola i en millorar les condiciones sociosanitàries dels seus ciutadans”, valora Tarrés.

Aquests premis, que es concedeixen anualment per jurats independents, tenen l’objectiu de distingir aquells metges i metgesses amb un comportament exemplar. És un reconeixement moral que no comporta cap retribució econòmica i en el que es subratllen els valors del professionalisme mèdic en diversos. L’acte de lliurament tindrà lloc el 27 de novembre a les 19 h a l’Auditori AXA (Av. Diagonal, 547 de Barcelona).

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?