Josep Maria Blanco continuarà com a president del CB Cerdanyola

WhatsApp Image 2023-06-26 at 12.59.50

Sense canvis a la directiva del Club Bàsquet Cerdanyola al dia. Josep Maria Blanco continuarà sent president de l’entitat sis anys més. La Junta Electoral va donar per guanyadora la seva candidatura, ja que ha estat l’única que s’ha presentat a les eleccions per al mandat 2023-2029. “Continuem treballant pel club amb moltes ganes i amb moltes alegries, com hem demostrat”, destaca Blanco.

Aquest serà el tercer mandat de Blanco al capdavant del club cerdanyolenc després de 12 anys al càrrec. La junta de l’entitat la completen Miguel Pérez, Raúl Martínez, Eduardo Hidalgo i Alberto González.

L’any passat, durant un dels actes de la celebració del 50è aniversari del club, el president va resumir la història de l’entitat tot recordant les pistes de joc per les que ha passat el club “des de la primera a l’antic Escorxador, passant pel pavelló de Can Xarau, actualment i des del 2022 al PEM Guiera i en un futur al pavelló del Riu Sec”. D’altra banda, en una de les últimes presentacions d’equips del CB Cerdanyola també es va mostrar contundent. “M’agradaria posar sobre del parquet, la gran família que forma el bàsquet masculí, el femení, l’handbol, la gimnàstica rítmica, el futbol sala… No hi cabem més. Preneu nota que no hi cabem a Guiera. Sé que esteu intentant posar la primera pedra del tercer pavelló, esperem que no trigui 10 o 15 anys i a veure si podeu enllestir la segona fase de Guiera perquè continuem creixent”, etzibava Blanco als representants polítics.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?