Josep Grau es compromet a situar Cerdanyola “al mapa de ciutats de referència”

b5b56b2ae93d3dc958cf0c21c9383b18

“Estem convençuts que Cerdanyola necessita escoltar molt la ciutadania i recuperar l’autoestima”, remarcava Josep Grau en l’acte central de campanya de CiU als jardins de Ca n’Ortadó. “Hem de girar la truita d’una vegada!”, assegurava l’alcaldable convergent, que es va comprometre a situar Cerdanyola “al mapa de ciutats de referència”.

El programa electoral de CiU, segons Grau, s’ha elaborat amb la participació d’una vuitantena de veïns i de reunió amb entitats locals: “Volíem que el programa fos real, que sortís de les necessitats i problemes reals de la ciutadania”. El candidat a l’alcaldia es mostrava “compromés, motivat i il·lusionat” i assegurava que no podria haver defensat  un programa que no es cregués al 100%: “Sabem on volem anar, tenim un gran programa i el millor equip. CiU, a diferència d’altres forces polítiques, diem sí a Cerdanyola i sí a Catalunya”.

PROPOSTES
Algunes de les propostes del programa de CiU són la recuperació de l’espai del riu Sec com a eix vertebrador de la ciutat, un gran centre comercial a cel obert a la zona de Santa Teresa, repensar el planejament del Parc de l’Alba pel que fa a l’habitatge, el suport a la renda mínima garantida en famílies de major vulnerabilitat, una auditoria externa de recursos humans a l’Ajuntament, la construcció de l’hotel d’entitats i la constitució del Patronat Municipal d’Esports, entre d’altres. Per a Grau, “Cerdanyola té una matèria primera excel·lent -va citar Collserola, la UAB, el PTV, el Parc de l’Alba o els museus com a exemple de les potencialitats-, però portem molt temps vivint d’esquerres als seus actius”. Per aquest motiu, Grau apunta que Cerdanyola necessita “un Ajuntament que davant les adversitats es faci fort i prengui decisions amb energia, iniciativa i valentia”.

El conseller de Presidència de la Generalitat, Francesc Homs, era l’encarregat de donar suport a Grau i a la resta de membres de la llista. I ho feia tot destacant els valors que de Grau: “La teva estimació per Cerdanyola, el teu sentit de responsabilitat i la teva disposició a acompanyar i escoltar la gent”. Homs anunciava que a les eleccions municipals del 24 de maig “ens juguem la creació d’ocupació, el sosteniment de l’estat del benestar i la capacitat de decidir en llibertat quin futur polític aspirem per Catalunya i de decidir sobre allò que ens és propi”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?