Josep Grau: “Cerdanyola té moltes oportunitats que no ens podem permetre el luxe de perdre”

60cac5bf67bfb0259c686e8da95fd599

La transparència, la proximitat i la participació ciutadana són les principals apostes del nou candidat de CiU a l’alcaldia, Josep Grau. Acompanyat pel coordinador general de Convergència, Josep Rull, i de més de 300 persones -entre elles els regidors Alfons Escoda i Marc Costa, la candidata per CiU a l’EMD, Remei Gómez, la diputada al Congres, Carme Sayós, i el president de Súmate, Eduardo Reyes-, Grau es presentava oficialment a l’Ateneu amb la mirada posada a l’Ajuntament: “Vull poder parlar de l’Ajuntament en primera persona, perquè això voldrà dir que la gent se’l fa seu”.

“Les eleccions del 24 de maig seran un punt d’inflexió, s’ha acabat l’època de les majories clares, la societat està passant per sobre dels partis i dels aparells i reclama més participació, més transparència i bona gestió”, assegurava Grau en el video de presentació, en el qual el president de la Generalitat, Artur Mas, dóna suport a la seva candidatura tot afirmant que de cara a les eleccions del 27-S “ens calen Ajuntaments ben orientats”.

CIUTAT DE REFERÈNCIA
Per a Grau la ciutat ha perdut “oportunitats importants”, però  “Cerdanyola té encara moltes oportunitats que no ens podem permetre el luxe de perdre”. I en aquest sentit té clar que “cal un model mínimament consensuat sobre els grans temes de ciutat” i “per això cal traçar un model de ciutat que ens serveixi per a les properes dècades”. La candidatura que encapçala Grau vol “posar Cerdanyola al mapa de les ciutats de referència”, però “per sobre de tot al cap i al cor dels ciutadans”.

El candidat, que ha estat durant 25 anys director d’una oficina de La Caixa, reconeixia que es presenta com a alcaldable independent a les llistes de CiU per fer realitat un “somni”: “M’estimo el meu poble i vull contribuir a fer-lo millor. Estic motivat i amb les piles carregades per treballar per Cerdanyola”. És ara que s’ha decidit a fer el pas a la política -va explicar que el seu avi (Jaume Grau i Altayó, darrer alcalde republicà de Cerdanyola) i el seu pare, que regentava el Bar Grau, li han deixat una forta empremta- però sempre ha estat una persona vinculada al teixit associatiu de la ciutat. Grau va ser fundador de la Comissió de festes Sant Martí, també va ser un dels promotors de la coral Collserola, ha estat vinculat al Cerdanyola Club d’Hoquei, va ser president de l’Associació de veïns Sant Ramón i de la Federació d’associacions de veïns de Cerdanyola i actualment és col·laborador de l’ANC.

GRAU, UN LUXE
Per la seva banda, el coordinador general de Convergència, Josep Rull, afirmava que per a CiU és un “luxe” tenir en Grau com a candidat: “És una persona preparada i compromesa amb el dia a dia de les persones de Cerdanyola”, apuntava Rull. Per al líder convergent, al  candidat l’avalen el seu “coneixement de la ciutat”, “la proximitat”, “l’acreditada capacitat de gestió” i el “el compromís insobornable amb la llibertat de Catalunya”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?