Jornades de portes obertes a les escoles bressol municipals

WhatsApp Image 2023-04-19 at 13.34.59

Les tres escoles bressol municipals de Cerdanyola del Vallès donaran a conèixer les seves instal·lacions i projecte educatiu en les jornades de portes obertes. El període de preinscripció per a la primera etapa de l’educació infantil (0-3 anys) serà entre el 8 i el 19 de maig. Abans d’aquestes dates, les escoles bressol municipals de la ciutat oferiran jornades de portes obertes per a donar a conèixer el seu projecte a les famílies interessades. Les visites es faran en petits grups, d’una durada de mitja hora, i serà necessari demanar cita previa. Cada dia es faran tres torns (17:30 h, 18:00 h i 18:30 h)

Calendari jornades portes obertes: Escola Bressol Municipal Montflorit : 18 i 27 d’abril, Escola Bressol Municipal Turonet : 19 i 25 d’abril, Escola Bressol Municipal Cordelles:   20 i 26 d’abril

Durant el període de preinscripció s’han de presentar les sol·licituds amb la documentació establerta al centre escollit en primera opció. A partir d’aquí es publicarà la llista amb la puntuació segons els barems i criteris establerts. El calendari complert, la documentació, els criteris de prioritat i la normativa la podeu consultar a l’enllaç 0-3 anys | Cerdanyola del Vallès

Segons la normativa vigent, es pot sol·licitar qualsevol dels tres centres atès que tot el municipi és zona única en aquesta franja de 0-3 anys. Això vol dir que teniu les mateixes possibilitat de tenir plaça en qualsevol de les tres escoles bressol municipals.


Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?