Jorge Haro, número 1 de Som Alternativa

659b633c73fa75b9f907409caacd2cab

Finalment Som Alternativa es presentarà als comicis locals i Jorge Haro serà el seu alcaldable. El seguiran Mercedes Cisneros, Santiago Moncada, Carla Laredo i Rayco García en els cinc primers llocs de la llista.  Som Alternativa és una plataforma municipalista que es defineix com de gent del poble. “Som un espai d’esquerres alternatiu als partits del règim”, assegura la formació, que es presenta com a republicana, respectuosa amb el medi ambient i defensora dels drets humans i la solidaritat.  

LES PROPOSTES DE LA NOVA CANDIDATURA

La primera de les 10 propostes que la candidatura ha presentat és la municipalització progressiva dels serveis públics amb un calendari realista. També aposten per la paralització del desenvolupament urbanístic del Centre Direccional a la Plana del Castell i la descontaminació de l’abocador tòxic de Can Planas i per la creació d’un parc públic d’habitatges de promoció social per a lloguer social i atenció d’emergències.  La creació d’espais autogestionats pels joves amb col·laboració d’associacions i col·lectius és una altra de les propostes d’una formació que també demana l’establiment d’espais de participació ciutadana que vagin més enllà de les associacions de veïns i la recuperació d’entorns naturals degradats i regulació del seu ús per evitar activitats que afectin negativament al desenvolupament de la vida natural.

Som Alternativa també aposta per la gestió i el control directe del manteniment i neteja de l’espai públic des de l’Ajuntament i les empreses municipals. Fomentar activitats que recuperin la memòria històrica del nostre poble és un altre dels punts del programa de la formació, que també vol redissenyar la política d’ajuts socials, acollida i integració per a afavorir una societat solidària, justa i culturalment rica amb una bona integració dels espais interculturals. L’última de les propostes és la centralització de les matriculacions a les escoles del poble per evitar la segregació escolar.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?