Jordi Sierra i Fabra, primer convidat del Cafè amb lletres del 2022

cafe_lletres_gener

La primera sessió del Cafè amb lletres del 2022 serà presencial, es farà el 20 de gener a partir de les 19 h a la Biblioteca Central i no caldrà fer reserva prèvia encara que l’aforament serà limitat. La sessió s’enregistrarà i es penjarà a Internet en el canal municipal de YouTube

El Cafè amb lletres del 2022 inicia la singladura amb la participació de Jordi Sierra i Fabra, qui presentarà La conjura d’Herat (Univers:2021), segona novel·la amb la periodista d’investigació Magda Ventura com a protagonista. L’acte serà moderat per Inés Macpherson. En aquesta obra llegirem com mentre Magda Ventura investiga la implicació d’un laboratori farmacèutic en la mort d’un jove, rep una notícia inquietant: la soldat que va sobreviure amb ella a l’atemptat talibà a la base de l‘exèrcit espanyol a Herat, Afganistan, ha assassinat un dels oficials que era llavors era en aquell indret. La protagonista descobrirà una trama fosca nascuda a Herat i consolidada en l’actualitat com una de les xarxes de tràfic de drogues més poderoses del món. A més, haurà d’explorar-se a si mateixa per entendre per què segueix viva.

Jordi Sierra i Fabra

Jordi Sierra i Fabra va néixer a Barcelona el 1947. Fill únic, de família humil, es va trobar amb poques possibilitats d’aconseguir el seu somni de ser escriptor, entre altres coses, per l’oposició paterna. La seva vinculació amb la música rock (ha estat director i en molts casos fundador d’algunes de les principals revistes espanyoles entre les dècades dels anys seixanta i setanta) li va servir per fer-se popular sense perdre mai de vista el seu autèntic anhel: escriure les històries que el seu volcànic cap inventava. Va publicar el seu primer llibre el 1972. Avui ha escrit quatre-centes obres, moltes d’elles best-sellers, i ha guanyat 30 premis literaris, a més de rebre un centenar d’esments honorífics i figurar en múltiples llistes d’honor. El 2005 i el 2009 va ser candidat per Espanya al Nobel juvenil, el premi Hans Christian Andersen, i el 2007 va rebre el Premi Nacional de literatura del Ministerio de Cultura. Les seves xifres de vendes aconsegueixen els 10 milions d’exemplars. Viatger incansable, romàntic, sentimental i apassionat, es reconeix un utòpic realista i un enamorat de la paraula escrita i de la llibertat que comporta.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?