Joan Sánchez (Junts): “Si volem que les coses tirin endavant hem de ser capaços de treballar plegats”

WhatsApp Image 2022-11-23 at 08.49.38

L’actual regidor de Junts per Cerdanyola, Joan Sánchez Braut, s’ha presentat oficialment per segona vegada com a alcaldable de la formació com l’aposta pel consens necessari per fer avançar Cerdanyola.

“Fa quatre anys les nostres dèries eren fer polítiques de desbloqueig i de dinamització de la ciutat perquè la millor política social és la d’una ocupació de qualitat. No negaré que els resultats electorals van ser una decepció perquè ens vam quedar amb un sol regidor, però teníem un compromís amb la ciutadania”, recordava Sánchez, que explicava que, amb l’aritmètica que va quedar al consistori, van voler ser el regidor que faltava a la suma de PSC i En Comú Podem per tenir majoria al plenari: “Vam fer uns acords pels pressupostos a canvi d’unes peticions, però sempre hem dit que tot el que veiem positiu per Cerdanyola ho votaríem a favor sense rebre res a canvi”. Sánchez indicava que malgrat estar sol al plenari, ha tingut sempre un equip al darrere. “Hem aconseguit que Cerdanyola tingui l’estabilitat política que havíem promès”. posava en valor l’alcaldable- En aquesta línia, indicava que a principi del mandat hi havien actituds que anaven a sumar però per anar en contra de i van pensar que tíndriem un altre mandat perdut. “I nosaltres no hi vam voler jugar. Però ens hem entès molt bé amb els companys de l’oposició i hem hagut de sentir que regalàvem el vot, però després tots han fet els seus petits acords amb el govern i això és positiu perquè si volem que les coses tirin endavant hem de ser capaços de treballar plegats perquè a nivell de política municipal no hi ha tants posicionaments diferents”, remarcava el candidat.

En aquests quatre anys Junts per Cerdanyola ha deixat “empremta” al municipi. Entre d’altres, recordava que aquest mandat s’ha aconseguit al consistori “aquella pau que no hi havia fa quatre anys”. A més, apuntava que han tirat endavant propostes del seu programa electoral com avançar en el Parc Arqueològic de Cerdanyola, l’Oficina de Promoció Empresarial -”tindrem finestreta única aviat”, anunciava-, el pla de millora dels polígons industrials i el mapa de desamiantat de la ciutat. “Està fet, ara falten els recursos i seguir el tema”, puntualitzava. Com a crítica a aquest mandat de govern socialista, remarcava que han trobat a faltar projectes engrescadors: “Es va fer el Pla Estratègic, però no hem avançat més”. Des de Junts creuen que s’han de treballar temes com fer alguna actuació a l’avinguda de Catalunya, culminar el Pla Estratègic, millorar l’estructura de l’Ajuntament, potenciar la marca Cerdanyola, Ciutat del Coneixement, la mobilitat, els residus, l’espai públic, la seguretat ciutadana, l’oci per a joves o l’aposta decidida pel català des de l’administració. “Cerdanyola necessita que tots ens posem a remar en aquesta direcció”, remarcava Sánchez. “Només junts aconseguirem fer avançar Cerdanyola i la nostra nació”, afirmava la presidenta de Junts per Cerdanyola, Àngels Guimerà.

Jordi Turull: “Gent com tu honora la política”

Per la seva banda, el secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull, que assegurava que Cerdanyola és un dels municipis que ha format part de la seva vida per haver estudiat a la UAB, posava en valor la política municipal: “L’objectiu de la política és fer més fàcil i més feliç a la gent. I la política municipal és la més graïda i la més exigent perquè ,poses cara a la gent i no et pots amagar darrere un faristol”. Per aquest motiu, afegia, “cal que al capdavant del projecte hi ha gi gent sòlida com el Joan Sánchez”. Turull definia el candidat com una persona afable i de consensos que ha demostrat que estima Cerdanyola. “Tu ets aquella persona a la qual molta gent deixaria les claus de casa, gent com tu honora la política”, assegurava el secretari general de Junts.

Finalment, l’exalcalde de Cerdanyola i fins fa poc delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Toni Morral, recordava que “al Joan gairebé tothom a Cerdanyola el coneix i ell coneix molt bé Cerdanyola”. Per a Morral, l’expertesa i la manera de fer de Sánchez el converteixen en el millor candidat: “És un luxe per a Junts i per a Cerdanyola. En quatre anys ha demostrat que amb poc ha fet molt”. Morral es mostrava convençut que “construirem un grup municipal potent per portar Cerdanyola on volem”. A la presentació de Sánchez també van assistir a l’acte l’exconsellera de Justícia, Lourdes Ciuró, l’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, membres del govern municipal, regidors de l’oposició i el rector de la UAB, Javier Lafuente.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?