Joan Sánchez (Junts): “Ni Cordón ni Turon, Cerdanyola”

WhatsApp Image 2023-05-22 at 09.49.32(1)

“Ni Cordón ni Turon, sinó Cerdanyola” va proclamar dissabte el candidat a l’alcaldia per Junts, Joan Sánchez,  donant-li la volta al joc d’antònims que planteja ERC en els seus post a les xarxes socials. Convençut que el 28 M no hi haurà majories absolutes i que caldrà entendre’s, l’alcaldable de Junts s’ha compromès “a coŀlaborar” els propers quatre anys tant amb el govern com amb l’oposició per fer “política útil” per la ciutat. “Estimem Cerdanyola, i farem política útil amb un, amb dos, amb tres regidors o amb l’alcaldia” va afegir Sánchez dissabte, en una trobada-vermut a la plaça de Jaume Grau i Altayó, davant de més d’una vuitantena d’assistents.

Junts per Cerdanyola aspira millorar els resultats del 2019, quan va quedar -se a una trentena de vots del segon regidor. Durant aquesta legislatura, Junts ha incidit en “l’agenda política de Cerdanyola amb un únic regidor”, s’ha consolidat com a partit i s’han incorporat 12 nous candidats. D’aquests, van intervenir el candidats 3, 4, 5 i 6 Miquel Soler, Nereida Sauló, Mario Idáñez i Sarai Sabaté. L’acte estava pensat per “conèixer les persones que hi ha darrera els candidats”, “conversar-hi” i  parlar “amb detall” del programa, havia dit Àngels Guimera, número 2.

“Hi ha gent que té vots i no té projecte, nosaltres sí tenim projecte” va emfatitzar Miquel Soler al demanar el vot per Junts. Segons Nereida Sauló, una de les 12 persones que s’ha incorporat a la llista, “Junts és una força política diferent, de persones sinceres i de consens”, va dir, a l’explicar que s’havia sumat a la candidatura per” la visió de futur, i la proximitat” de Joan Sánchez.

A Mario Idáñez, candidat número 5 a la llista, el va motivar la cultura, que, diu, ha estat estancada els últims 4 anys malgrat les idees i la motivació del personal del departament. “Els hi donarem un cop de mà perquè puguin dedicar-se a fer cultura i no a la paperassa”, va dir Ibàñez, recollint les idees d’un programa que promet més recursos i suport per les entitats i la renovació del teatre de l’Ateneu.  Sarai Sabaté, tècnica a la Unitat de Formació de la UAB, es va enamorar l’equip de gent, el fet de situar a les persones en l’eix del projecte i de treballar per la ciutat de forma integral.

“Joan Sánchez ha estat capaç de treure petroli d’on no n’hi ha, l’únic regidor que, des de l’oposició, ha marcat l’agenda política amb tenacitat, consens i inteŀligència”, va subratllar l’exalcalde Toni Morral  —que tanca la llista de Junts a Cerdanyola—i va reblar “imagineu-vos que faria acompanyat d’un equip com aquest”.

L’exregidor de CiU i membre de la llista, Alfons Escoda va qualificar la resta de candidats de “gegants” pel “compromís” amb el poble i per voler “millorar-lo junts”. Durant el parlament va anomenar part dels assistents “persones d’òrbites diferents, del Moviment d’Esquerres, de Solidaritat Catalana, de Convergència,  d’ICV i del PSC” i va parlar de l’experiència d’aquests en fer ciutat, al comerç,  en les relacions amb Bellaterra o amb l’acollida i la migració.

Per Jaume Costa, un altres dels històrics de la llista, “el que importa és la feina ben feta, estimar la ciutat i fer projecte”.

Junts “recupera” en paraules de Morral “la iŀlusió col·lectiva que va propiciar un canvi de govern al 2003” i la “reconstrueix” aportant “projecte, equip i el millor lideratge”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?