Joan Sánchez: “Els reptes de la ciutat demanen consens i diàleg”

2446fed04528c87c6be7708f0052c2c9

Amb l’absència final de la consellera Elsa Artadi, però amb l’aval de l’exalcalde Toni Morral i el president Carles Puigdemont, l’alcaldable de Junts per Cerdanyola és presentava oficialment en un teatre de l’Ateneu quasi ple. “Els reptes de la ciutat demanen consens i diàleg”, destacava Joan Sánchez, que va anunciar que aquest mateix mes la formació presentarà la llista i els eixos programàtics.

Toni Morral: “No hem de permetre que ens divideixin”

Davant un cicle electoral intens, el secretari general de la Crida Nacional per la República i exalcalde de Cerdanyola, Antoni Morral, assegurava que “hem de fer tot el possible perquè guanyin els valors de l’1 d’octubre”. També apuntava la necessitat de dotar-nos de noves eines, de noves maneres de fer i de nous lideratges: “Això és el que és Junts per Cerdanyola, Junts per Catalunya i la Crida Nacional”. Morral definia Sánchez com una persona que coneix molt bé la ciutat, la Cerdanyola urbana i la Cerdanyola humana. “És una persona molt apropiada per ser un bon alcalde de Cerdanyola. Dialogant, sap escoltar i empatitzar, transmetre idees i té valors molt sòlids”, assegurava l’exalcalde Cerdanyola, que defensava la necessitat d’un govern sòlid amb un lideratge molt clar. “No hem de permetre que ens divideixin, tots som membres d’una comunitat que és Cerdanyola i el debat ha de ser sobre Cerdanyola”, afegia Morral.

Puigdemont: “Fer Cerdanyola és fer Catalunya”

Amb crits de “president, president” el teatre de l’Ateneu va rebre la connexió en directe amb Waterloo per escoltar Carles Puigdemont. “La gent demana unitat, transversalitat, generositat i que superem les costures rígides de les estructures de partit”, afirmava l’expresident de la Generalitat: “Fora sectarismes i mirada oberta per fer-ho diferent, com vam fer l’1-O. Per això aquell dia ens vam guanyar el futur. Si tenim un projecte compartit, tant se valen les diferències”. Per a Puigdemont, “fer Cerdanyola és fer Catalunya. I la millora manera de fer Cerdanyola és la que proposa el Joan; fer les coses diferents, però junts”. En aquesta línia, Puigdemont demanava als assistents que ajudessin Sánchez a fer-ho possible: “Us necessitem el vostre accent, la vostra diversitat, les vostres esperances en el concert global d’oportunitats que té Catalunya”.

Joan Sánchez Braut: “Faig un pas endavant al servei de la ciutat amb un bon projecte i un bon equip”

Després d’un breu video on explicava que Junts per Cerdanyola és “un projecte obert i participatiu”, que “Cerdanyola és una ciutat plena de potencialitats” i que “hem d’aprofitar totes les oportunitats que ens ofereix”, Sánchez assegurava és un “honor” que l’hagin triat per encapçalar aquest projecte. I ho fa sent conscient que “entra en política en un moment que està desprestigiada”, però satisfet perquè el projecte de Junts per Cerdanyola ja va néixer diferent. “Cal explicar a tothom que tenim un projecte important que val molt la pena”. Tot i que sempre ha tingut inquietuds per la seva ciutat i el seu país, ha decidit ara fer un pas endavant per posar-se al servei de la ciutat i la seva gent “amb un bon projecte i un bon equip”.  Però també amb el convenciment que “Cerdanyola és una ciutat amb moltes potencialitats que no estem aprofitant”. En aquest sentit, el candidat apuntava que “no sabem ben bé què volem ser com a ciutat” i funcionem per inèrcia. “Nosaltres volem una ciutat socialment justa, econòmicament pròspera, ben articulada, saludable, integradora, amb valors que fomentin la igualtat d’oportunitats, la solidaritat i la llibertat”. Un model de ciutat que s’ha de tirar endavant amb una eina com l’Ajuntament. “El proper govern que esperem encapçalar nosaltres hauria de saber engreixar aquesta maquinària”. Dos dels problemes amb els que es trobarà l’equip que lideri la ciutat, segons Sánchez, és la cultura del NO i la fragmentació del ple. “Cal valentia política”, remarcava l’alcaldable, que reconeixia que les eleccions municipals tindran les “interferències” dels comicis estatals i la “complicada situació que viu el nostre país”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?