Joan Sánchez Braut repeteix com a alcaldable de Junts per Cerdanyola

WhatsApp Image 2022-11-03 at 13.00.11

L’actual regidor de Junts per Cerdanyola, Joan Sánchez Braut, ha estat escollit novament per encapçalar la candidatura de la formació en les properes eleccions municipals.

La Comissió Municipal Territorial, formada per representants de Junts de la Vegueria de Barcelona, de la comarca i de Cerdanyola del Vallès, va obrir el procés de primàries entre tota la militància local per escollir cap de llista el 10 d’octubre.  Al tancament del termini de precandidatures, només es va presentar en Joan Sánchez Braut. Posteriorment, els militants van ser convocats per avalar la candidatura, fet que es va aconseguir amb el suport d’un 70% dels militants de Cerdanyola del Vallès. Tot el procés es va fer telemàticament.

Joan Sánchez Braut és regidor i portaveu del Grup Municipal de Junts per Cerdanyola a l’Ajuntament des del 2019. Cerdanyolenc de 54 anys, és llicenciat en Filologia Catalana i ha exercit de professor de llengua i literatura, de periodista i actualment és gestor de comunicació per a empreses.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?