Joan Borràs recull les peticions de l’EMD de Bellaterra sobre els equipaments mèdics i l’accés a subvencions

WhatsApp Image 2023-10-22 at 09.15.25(1)

El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs, visitava l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra, aquest divendres 20 d’octubre. Borràs també ha mantingut una reunió de treball amb el president de l’EMD, Josep Maria Riba. La visita s’emmarca en una jornada de trobades amb els equips de govern de les dues EMD de la demarcació de Barcelona: Valldoreix i Bellaterra.

El delegat ha visitat la plaça del Pi per conèixer de primera mà les claus del projecte de millora d’aquest espai, i ha conversat amb comerciants de la plaça, que exerceix d’eix comercial de Bellaterra. A més a més, Joan Borràs ha estat l’encarregat d’estrenar el llibre d’honor de l’EMD escrivint la primera dedicatòria al registre de visitants que s’ha posat en marxa recentment.

En la reunió de treball, el president de l’EMD ha explicat al delegat els seus objectius al capdavant del nou govern bellaterrenc. Així, Borràs ha recollit les peticions i inquietuds de l’EMD relacionades amb l’accés a subvencions a través del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC), la proposta de crear un consultori mèdic local, i la millora del conveni de l’entitat.

L’equip de govern de Bellaterra ha mostrat al delegat l’espai que proposen per acollir el consistori mèdic. Borràs ha assenyalat que cal estudiar l’adequació de l’espai i la gestió de l’àrea bàsica de salut, i s’ha compromès a traslladar aquesta i la resta de peticions als diferents departaments de la Generalitat, així com a treballar per donar compliment a les necessitats de Bellaterra.

El delegat també ha posat en valor el paper que juguen les Entitats Municipals Descentralitzades en la proximitat amb la ciutadania: “Són la primera línia d’atenció de moltes demandes de la població”. Per aquest motiu, la delegació ha ampliat les seves visites territorials a les EMD de la vegueria. Per la seva banda, el president de l’EMD ha valorat positivament la trobada amb el delegat i la possibilitat de traslladar les seves demandes a la Generalitat

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?