Javier Lafuente, nomenat secretari de la junta directiva de l’ACUP

rectors

El rector de la UAB, Javier Lafuente, ha estat nomenat secretari de la nova junta directiva de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) en l’assemblea que ha tingut lloc avui, al Rectorat de l’Autònoma. Lafuente ha deixat la presidència rotatòria de l’Associació, que es renova anualment i que ocupa ara el rector de la Universitat de Lleida, Jaume Puy.

Completen la nova junta directiva el rector de la Universitat Politècnica de Catalunya, Daniel Crespo, com a vicepresident; el president del consell social de la Universitat Rovira i Virgili, Joan Enric Carreres, com a vicepresident segon; i el president del consell social de la Universitat de Barcelona, Joan Corominas, com a vicepresident tercer.

L’assemblea general ha tractat també altres aspectes organitzatius i projectes de l’Associació, com ara la celebració, el proper mes de maig, de la Conferència Mundial UNESCO d’Educació Superior 2022 (WHEC2022), titulada “Reinventar l’educació superior per a un futur sostenible”. Tindrà lloc a Barcelona i serà organitzada amb la implicació de la Global University Network for innovation (GUNi), xarxa presidida i promoguda des de l’ACUP.

Els rectors i les rectores representen les universitats públiques catalanes a l’assemblea general de l’ACUP, màxim òrgan directiu de l’Associació. Des de l’any 2008, es van afegir com a membres els presidents i les presidentes dels consells socials de les universitats o càrrecs equivalents. L’ACUP va ser creada el 2002 per a “defensar els interessos de les universitats públiques i el rol de les universitats en la societat, projectar les universitats internacionalment i promoure projectes singulars o estratègics de col·laboració”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?