Ja es poden demanar els ajuts al lloguer per la COVID-19

dc4e2c5affa3554bafe24d1b3130414d

La Generalitat convoca una línia d’ajuts extraordinària per pagar el lloguer de famílies amb dificultats econòmiques sobrevingudes per la COVID-19. Són ajuts directes per pagar un màxim de 6 mensualitats de lloguer, des d’abril a setembre, per a famílies amb despeses de lloguer i dels subministraments bàsics que igualin o superin el 35% dels seus ingresos. Altres requisits són estar a l’atur, haver patit un ERTO o una retallada de sou a conseqüència de la COVID-19, amb un topall de renda familiar i un lloguer no superior a 900 euros. La presentació de la sol·licitud es farà, preferentment, de manera telemàtica i s’ha habilitat un número específic d’informació i d’assessorament.

Les persones interessades poden sol·licitar l’ajut fins el 30 de setembre de 2020 preferentment a través de mitjans electrònics i consultar tota la informació sobre aquest ajut al web de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. També s’ha posat en funcionament un número d’atenció telefònica específic (900 922 841) per atendre les persones interessades en optar aquest ajut i assessorar-les perquè tinguin les màximes facilitats per poder fer el tràmit telemàticament, sobretot tenint en compte que els ajuts s’atorgaran per ordre d’entrada fins a exhaurir el pressupost. L’atenció telefònica serà de 9 a 14 hores.

L’Oficina Municipal d’Habitatge obre de nou

L’Oficina Municipal d’Habitatge ha reprès l’atenció presencial en l’horari de 9h a 14h. Les atencions preferentment se seguiran realitzant telefònicament i s’atendrà de forma presencial en casos excepcionals i mitjançant cita prèvia que caldrà sol·licitar trucant 93 580 88 88 extensió 3546. El personal de l’oficina disposarà d’equips de protecció per atendre a la ciutadania i la mateixa instal•lació estarà adaptada per complir amb les mesures higièniques i de seguretat per evitar la propagació de la COVID-19. L’accés a l’oficina quedarà restringit a dues persones.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?