Ja es poden demanar els Ajuts a les Famílies 2023

WhatsApp Image 2023-09-04 at 09.15.26

El període per a la presentació de sol·licituds dels Ajuts a les Famílies finalitzarà el 18 d’octubre. Les sol·licituds es poden presentar telemàticament -amb caràcter preferent, mitjançant la seu electrònica de l’Ajuntament- o presencialment amb caràcter excepcional demanant cita prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC).

La convocatòria d’ajuts a les famílies va adreçada a persones o unitats familiars que presentin vulnerabilitat econòmica que dificulti el pagament de les despeses ordinàries i que compleixin els requisits que recull l’ordenança reguladora. L’any 2022, 299 famílies van ser benefiades amb aquest ajut (una vintena més que l’any anterior). En aquest exercici l’import subvencionable es calcularà d’acord amb l’aplicació de la fórmula “valor cadastral habitatge habitual x Tipus impositiu x 0,80”. Aquesta fórmula té en compte el valor cadastral de l’immoble que constitueix la residència habitual fent que la quota sigui proporcional a aquest.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?