Ja es poden comprar les entrades per a la programació professional de tardor del Teatre Ateneu

Cartell de l'obra Strafalari

Aquells que vulguin disposar per avançat de les entrades per gaudir de la programació prevista per la tardor al Teatre Ateneu, ja poden adquirir-les a www.cerdanyola.cat/teatre  Com és habitual hi haurà un petit descompte sobre el preu de taquilla per a qui compri les localitats amb antelació, així com bonificacions per a persones jubilades i estudiants (escoles, instituts i universitat).

Cost de vida. 20 d’octubre (20h)

Cost de vida, una obra de Martyna Majok interpretada per Júlio Manrique, Anna Sahun, Pau Roca i Katrin Vankova i dirigida per Pau Carrió, ens presenta L’Eddie, un camioner a l’atur, i la seva exdona, Ani, que es retroben d’una manera inesperada després d’un accident terrible que l’ha deixat tetraplègica. La Jess, filla d’immigrants, graduada universitària, pluriocupada, es troba en un moment desesperat quan es presenta a l’oferta de feina de cuidadora que ha publicat en John, un investigador universitari brillant amb paràlisi cerebral.

A mesura que aquestes quatre vides tan diferents col·lideixen i s’entrellacen, els rols s’intercanvien, s’inverteixen i exposen. La complexitat de cuidar i deixar-se cuidar. Qui ajuda a qui? L’obra explora la nostra necessitat de connectar i ser estimats per sobre de qualsevol diferència.

Cost de vida es representarà el 20 d’octubre, a les 20 h i al Teatre Ateneu.

El preu de l’entrada és de 22 € ; compra anticipada: 16 €; Estudiants i pensionistes: 12 €. Compra al web 1, € menys.

Fitzroy. 17 de novembre (20 hores)

La següent proposta teatral serà Fitzroy. El 17 de novembre, a les 20 h i al Teatre Ateneu. Un text de Jordi Galceran interpretat per Míriam Iscla, Sara Espígul, Sílvia Bel i Natalia Sánchez, dirigides per Sergi Belbel.  Trobem quatre escaladores que estan a mitja ascensió del Fitzroy, una muntanya situada al camp de gel de la Patagònia sud, entre Argentina i Xile, una de les vies d’escalada més complicades del món i mai assolida per una cordada femenina. El mal temps les ha fet aturar i, mentre esperen que les condicions millorin, arrecerades en un sortint de la roca, sorgeixen problemes inesperats que les fan dubtar de si tirar endavant l’ascensió o rendir-se. Continuar significaria assumir riscos que no havien previst i que poden posar en perill les seves vides, rendir-se seria renunciar a la possibilitat d’assolir una fita que potser no podran repetir mai.

El preu de l’entrada és de 24 € ; compra anticipada: 18 €; Estudiants i pensionistes:  13 €. Compra al web, 1 € menys.

Mag Lari. 1 de desembre (20 hores)

El mag Lari visitarà la nostra ciutat l’1 de desembre. A les 20 h i al Teatre Ateneu. Presentarà el seu nou espectacle, Strafalari. I per què es diu Strafalari? Doncs perquè el Mag Lari és Strafalari. En ell tot és Strafalari, el seu humor, els seus números, el seu vestuari i en general la seva manera de fer. Per tant, quin millor títol per a un espectacle del Mag Lari que Strafalari? Un nou espectacle de màgia, carregat de participació i grans il·lusions, que et farà passar l’estona volant!

El preu de l’entrada és de 16 € ; compra anticipada: 13 €; Estudiants i pensionistes: 9 €. Compra al web, 1 € menys.

Travy. 15 de desembre (20 hores)

La darrera obra del cicle serà Travy, el 15 de desembre a les 20 h i al Teatre Ateneu. Es tracta d’un homenatge a la mateixa família Pla-Solina (de nom artístic “la Família Travy”) i un (des)encontre entre dos corrents teatrals; per una banda, el clown, el teatre folklòric i popular. Per l’altra, les formes post-dramàtiques i meta-teatrals. Exposa dues generacions i dos moments vitals; els que ja veuen el final del camí sense por i els que veuen el principi del mateix amb pànic. Una família que ha tingut el teatre com a forma de ser i viure. Un joc entre la vida i el teatre; la mentida i la veritat. Diana Pla, Oriol Pla Solina, Quimet Pla i Núria Solina interpreten aquesta obra, dirigits per Oriol Pla Solina.

El preu de l’entrada és de 18 € ; compra anticipada: 14 €; Estudiants i pensionistes: 10 €. Compra al web, 1 € menys.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?