Ivan González (Guanyem): “La proposta de municipalització de les escoles bressol del PSC és calcada a la nostra”

IMG-20220928-WA0029

La gestió directa de les escoles bressol municipals serà una de les protagonistes del ple municipal d’avui dijous. El PSC i En Comú Podem han acordat un model de gestió directa dels tres centres educatius a través de l’empresa municipal Cerdanyola Promocions i porten l’expedient al ple amb el convenciment que s’aprovarà. Guanyem ja ha anunciat el seu vot favorable perquè sempre han defensat la gestió directa dels serveis públics i perquè l’expedient és el mateix que ells van presentar durant al passat mandat. “La proposta de municipalització de les escoles bressol del PSC és calcada a la nostra”, destacava el portaveu de Guanyem, Iván González.

Acusen el PSC d’electoralisme

González recordava que el seu grup sempre ha defensat que la gestió directa és la millor forma de servei, “en particular en aquells serveis que venen a cobrir necessitats i drets fonamentals”. En el cas de la gestió de les escoles bressol, al 2018 van portar a plenari “el mateix expedient que es votarà avui, i en aquella ocasió el PSC s’hi va oposar per no compartir el model”. Al 2019, Guanyem  van proposar “votar a favor de la proposta de pujada de sous als regidors a canvi de municipalitzar les escoles bressol, però el PSC va dir que no”, recordava González. I ara, “el mateix PSC que porta quatre anys rebutjant qualsevol posssibilitat de recuperació de la gestió pública, agafa el mateix expedient que va portar en el seu moment l’Elvi Vila com a regidora i el porta a ple”, uindica el portaveu. “Celebrem que el PSC hagi deixat de bloquejar la nostra proposta, però la proposta arriba tard perquè durant aquest mandat no veurem la gestió pública de les escoles bressol”, destaquen des de Guanyem, que acusa els socialistes d’electoralisme: “Pensem que és una mesura que el PSC tirarà endavant per motius electoralistes perquè el mandat s’acaba i no poden treure pit de cap mesura d’esquerres”. La formació assegura que no formen part de l’acord perquè no els van convidar, tot i que durant l’estiu el govern municipals els va anunciar que presentarien el canvi de model.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?