Ivan González, alcaldable de Guanyem per a les eleccions municipals de 2023

IvanGonzález

L’Assemblea de Guanyem Cerdanyola va escollir per unanimitat Ivan González com alcaldable de Guanyem Cerdanyola a les eleccions municipals de 2023. L’actual regidor del grup municipal de Guanyem agafarà així el relleu de Carles Escolà.

Qui és?

Ivan González va néixer el 1989 i ha viscut tota la vida Cerdanyola del Vallès. Va estudiar a l’Escola Bellaterra, a l’Institut Pere Calders i es va llicenciar en Dret a la UAB. Posteriorment ha ampliat els seus estudis en l’àmbit del dret i les ciències polítiques. Actualment treballa com a jurista a l’Ajuntament de Sant Celoni. L’actual regidor va formar part del govern liderat per Escolà entre el 2015 i el 2019 amb Compromís per Cerdanyola.

“Tot i la dificultat del moment polític o precisament per això, penso que és més necessari que mai un projecte polític com el nostre, que no només pugui denunciar la mala política del govern actual sinó també oferir una alternativa real”, assegurava González en declaracions als seus companys i companyes d’Assemblea. “Un projecte que ha sabut madurar sense renunciar a somiar. Un projecte que ha pogut endurir-se sense perdre la tendresa”, afegia.

Guanyem Cerdanyola seguirà elaborant els propers mesos la llista de persones que presentarà de cara a les eleccions municipals del proper any, formant així l’equip que acompanyi González. “Cerdanyola és una ciutat d’esquerres, progressista i desacomplexada i cal que el seu Ajuntament també ho sigui. Ens hi deixarem la pell!”, ha assegurat el ja alcaldable a les xarxes socials.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?