Isidre Grau signa avui exemplars de la novel·la ‘Un dissabte de primavera’ a la llibreria Éfora

96f744a2f94032ff40920f1c342079ac_L

Entre les 12 i les 13.30 hores, l’escriptor Isidre Grau estarà a la Llibreria Éfora, del Passeig Cordelles 18, per signar la seva novel·la “Un dissabte de primavera”, publicada ara fa un any per Editorial Trípode, tot i que la seva difusió va quedar aviat afectada per la pandèmia. Ara, tot recordant els ajornaments de l’any passat, la cita a la llibreria servirà de rebuda a una nova primavera, quan, malgrat les circumstàncies, s’han fet dues edicions de la novel·la. Respectant les mesures que imposa el coronavirus, la trobada inclourà la projecció de diversos vídeos amb lectures d’alguns fragments de la novel·la, a càrrec de la rapsoda Elena Edo.

Isidre Grau (Sabadell, 1945), de formació enginyer químic i professor de català, viu a Cerdanyola. Fins ara és autor de 16 novel·les, entre les quals destaquen la pentalogia d’Els colors de l’aigua (Premi Sant Jordi 1985) i les darreres, La ciutat dels solitaris i L’home que perseguia la veritat. En paral·lel, ha conreat la narrativa breu, recopilada a La pell dels anys. Contes 1981-1994, i posteriorment ampliada amb El dia de l’incident i Pinyols madurs, els contes breus difosos a la revista digital Núvol. En una línia memorialista, ha publicat Primer paisatge, amb records d’infància ficcionats. Durant els quinze anys d’impartir tècniques de novel·la i de conte a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, va treure al diari Avui articles amb reflexions sobre l’escriptura, i després va recollir la seva experiència en els assaigs literaris L’arquitectura del conte (nova edició ampliada el 2016) i La maleta de l’escriptor (nova edició revisada el 2019).

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?