Isabel García (CEM Cerdanyola), campiona de Catalunya de marxa nòrdica

WhatsApp Image 2023-06-15 at 14.09.01

El Club d’Esports de Muntanya (CEM) de Cerdanyola es va convertir en el club amb més podis assolits al primer Campionat de Catalunya de Marxa Nòrdica. El club cerdanyolenc va aconseguir dos campionats de Catalunya i dos sotscampionats en la primera edició del campionat organitzat el diumenge pel Club Muntanyenc Mollet i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) a l’espai natural de Gallecs.

Isabel García, es va proclamar campiona de Catalunya absoluta en ser la primera classificada femenina en el recorregut de 2,4 quilòmetres al que calia donar quatre voltes. La marxadora va completar els gairebé 10 quilòmetres del recorregut amb un temps d’1 hora, 9 minuts i 9 segons amb una mitjana de velocitat de més de 8 km/h. Isabel García va guanyar també el campionat en la seva categoria de Veterana femenina. La segona classificada i sotscampiona de Catalunya va ser Lali Pagès, també del CEM Cerdanyola, amb un temps d’1 hora 10 minuts i 22 segons. A més, Pagès va ser la campiona de Catalunya en la seva categoria. El campió en homes va ser Sergi García de l’Associació Nordic Walking Catalunya (Bendhora).

També va pujar al podi la veterana Lourdes Jané, que es va proclamar sotscampiona de Catalunya en la categoria de més de seixanta anys amb un crono d’1 hora, 14 minuts i 8 segons. Pel que fa a la categoria masculina, el marxador del CEM Antonio Martínez va acabar segon de Catalunya en la seva categoria de més de cinquanta anys, amb un temps d’1 hora, 10 minuts  i 40 segons.

El CEM va participar amb 16 representants en pràcticament totes les categories en joc d’un campionat que s’estrenava amb la participació de 144 marxadors d’arreu de Catalunya. També es va celebrar una prova Open amb una cinquantena de participants. El CEM va ser la segona entitat de Catalunya en nombre de participants en un Campionat que va resultar un èxit de participació i organització.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?