Isabel Cruz, nova presidenta de la secció local d’ERC

foto-de-grup-bona

La nova executiva d’ERC a Cerdanyola està encapçalada per Isabel Cruz. L’assemblea d’ERC ha renovat l’executiva “amb la mirada posada en guanyar les eleccions municipals de 2023”, segons expliquen en un comunicat.

Fruit del nomenament d’Albert Turon com a cap de llista d’ERC a les eleccions municipals de 2023, i com fins ara ocupava la presidència de la secció local, l’executiva va iniciar els tràmits interns per a renovar-se amb la incorporació de nous membres i l’alternança en les diferents secretaries “amb la voluntat de configurar un equip de treball òptim per afrontar els reptes presents i futurs de la ciutat”.

Qui forma l’executiva?

A més d’Isabel Cruz i Albert Turon, l’executiva està formada per Susana López i Bernal (Secretaria d’Organització local), Francesc d’Asis Muñoz i Estapà (Secretaria de Finances local) Carmen Franco i Tartajo (Secretaria d’Imatge i Comunicació local, Secretaria de Feminismes), Iñigo Garcia de Enterría i Adán (Secretaria de Política Municipal local), Montserrat Nieto i Méndez (Secretaria de Ciutadania), Daniel Jovell i Hidalgo (Secretaria d’Acció Política i Sectorial), Helena Solà i Tàrraga (Secretaria de Transició Ecològica, Portaveu del grup municipal), Andreu Gaya i Trujillo (Representant de Jovent Republicà), Quim Oltra i Puigdomènech (Vocal EMD Bellaterra), Alberto Campos i Berlanga (Secretaria de Seccions de Barri), Josep Garcia i Pérez (Secretaria de Salut), Carme Pina i Puigtió (Secretaria d’Esports) i Gemma Estopà i Roig (Secretaria d’Educació). La nova executiva combina militants amb anys d’experiència amb noves incorporacions i “té la ment posada i la voluntat de treball per a què el grup de treball afronti els reptes futurs amb rigor i garanties d’èxit”, asseguren des d’ERC. Així, els seus objectius són reforçar la base social, continuar el nivelll de treball de carrer, entitats i plens municipals. “Amb la voluntat i l’esperança del necessari creixement electoral per a configurar un nou govern veritablement d’esquerres i sobiranista”, anuncien.

Amb la renovació de l’executiva, s’acaben els cinc anys de mandat de Turon, que ha destacat que en aquest període ERC s’ha consolidat com a segona força política del municipi en totes les eleccions, hi ha major presència de dones militants a la secció local arribant actualment a un 40% del total i la consolidació de la base social “amb l’objectiu de millorar-la per a poder tenir major musculatura davant de les eleccions municipals vinents”. A l’assemblea es remarcava que la situació econòmica actual és sanejada i amb equilibri entre ingressos i despeses. En l’àmbit del resum polític local, la militància ha constatat que “ERC s’ha configurat com l’única alternativa real a un govern municipal que es limita a vendre per xarxes socials un aparador d’esdeveniments que no respon a les necessitats de veïns i veïnes, ni a la qualitat de serveis públics que ha d’oferir la ciutat”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?