Isaac Martínez i Ángeles Camacho, nous coordinadors de Cerdanyola En Comú

podem

La primera assemblea de Cerdanyola En Comú ha escollit nova direcció. L’actual portaveu municipal d’En Comú Podem, Isaac Martínez, i la sindicalista i portaveu d’Esquerra Unida de Catalunya, Ángeles Camacho, són els primers coordinadors de la formació.

L’executiva de Cerdanyola en Comú es completa amb Antoni Garrido, a càrrec de l’Organització i la Comunicació, i Joana Barquín, Náyade López i Marc Guillamon, que encapçalaran els principals eixos de treball: Feminisme, Inclusió i Igualtat; Economia i Ecologia i Benestar Social i Drets Civils.

Balanç

A l’assemblea es va fer el balanç del treball realitzat a l’Ajuntament i del desenvolupat pel propi grup des de la seva constitució el passat 14 d’abril. També es va aprovar la proposta política i organitzativa amb l’horitzó 2023 i es va escollir a les persones que integraran l’Executiva Local, així com els eixos de treball que es constituiran.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?