Iris Di Cassi arriba a la final d’Oh Happy Day

0fcccca5b510e5bb86a94045046d252d

La cerdanyolenca Iris Di Cassi, membre del cor Amarcord, ha arribat a la final del concurs musical de Televisió de Catalunya Oh Happy Day. Les formacions que han arribat a la final al costat d’Amarcord són Cantabile i In Crescendo. La final del programa se celebra el dia 20 de desembre i el guanyador del concurs es decidirà per votació popular, a través d’Internet, sms o l’app del programa.

“És un premi molt gran haver arribat a la final. Un premi que cap de nosaltres podia imaginar fa mesos enrere, quan va començar tot el procés de càsting, assajos previs al programa”, assegura la cerdanyolenca a aquesta publicació, que admet que tot i la felicitat que senten també els fa “llàstima” la paraula final: “És un concurs i, com tot, acaba. Des del primer programa fins avui hem crescut molt com a grup, musicalment i personalment, hem rigut junts, hem plorat, hem passat molts nervis… Però sobretot hem gaudit moltíssim, i passi el que passi el dia de la final això és el que ens enduem a casa”.

QUI SÓN AMARCORD
La coral Amarcord està formada per 14 cantants, 10 noies i 4 nois, dirigits pel director Marc Sambola i Carmen Sánchez. La coral es va formar l’any 2012 a l’Escola Memory de Barcelona i ha anat evolucionat fins el que és avui. Una coral 3D: dinàmics, divertits i diferents. Així es defineixen. I es van decidir a participar en aquesta segona edició del concurs televisiu perquè els hi agraden els reptes, volien treballar nous repertoris i també donar-se a conèixer.

Amarcord pren el nom del clàssic cinematogràfic de Fellini, una pel·lícula on la música de Nino Rota és primordial.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?