Inscripcions obertes per al Camí de Justícia

WhatsApp Image 2023-12-11 at 10.18.25
El Camí de Justícia Cerdanyola-Sant Cugat ja té les inscripcions obertes / F. Ajuntament (NP)

La nit del divendres 22 de desembre, el Museu d’Història de Cerdanyola i el Museu-Monestir de Sant Cugat proposen rememorar uns fets que van succeir la nit de Nadal de 1350 amb una activitat nocturna que recordarà com un noble de Cerdanyola del Vallès, Berenguer de Saltells, i altres personatges destacats de la comarca van assassinar a l’Abat Biure del Monestir de Sant Cugat en plena missa del gall. La commemoració es farà fent, per XIX edició, el camí a peu entre Cerdanyola i Sant Cugat.

La marxa nocturna sortirà del Museu de Ca n’Ortadó de Cerdanyola (plaça Sant Ramon) i arribarà al Monestir de Sant Cugat on les persones participants gaudiran d’un petit sopar medieval i de la representació de l’obra de teatre ‘Pedra i sang’, que escenifica l’assassinat de l’Abat Biure amb tocs d’actualitat. Aquest any, a la representació tornarà a haver-hi presència cerdanyolenca amb l’actuació de Ramon Sauló fent del monjo cellerer.

L’activitat requereix inscripció prèvia (a partir de l’11 de desembre) al telèfon 93 580 45 00 en horari d’atenció al públic (dijous i divendres de 16:30 a 19:30 h, dissabtes d’11 a 14:30 i de 16:30 a 20 h i diumenges i festius de 10:30 a 14:30 h) o al correu electrònic museucanoliver@cerdanyola.cat  Les 40 places disponibles s’assignaran a partir del número que hagi sortit al sorteig, que es farà el 20 de desembre a les 10 h i al Museu de Ca n’Oliver. L’activitat és gratuïta i està recomanada per a majors de 10 anys.

El punt trobada de la marxa nocturna serà el Museu de Ca n’Ortadó de Cerdanyola a les 18:45 h i la tornada es farà amb autocar cap a les 24 h, quan s’acabi la representació de l’obra a la sala capitular del Monestir de Sant Cugat. Els participants han de dur calçat adequat per caminar i una llanterna.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?