Inscripcions obertes als cursos de català per a adults

imatge_cursos_catala

El Servei Local de Català de Cerdanyola del Vallès prepara els cursos de català que oferirà l’exercici 2021- 2022. Els han dissenyat per adaptar-se millor a les necessitats formatives de les persones que els segueixen, contemplant des d’un seguiment presencial a un 100% en línia.

Quina és l’oferta?

Nivells Inicial, Bàsic i Elemental en modalitat presencial, semipresencial i en línia

Nivells Intermedi, Suficiència i Superior en modalitat en línia

La matriculació es formalitzarà des del 6 al 10 de setembre (matriculació preferent) i del 13 al 15 de setembre (matriculació general).

El sistema de matriculació canviarà, com ja ho ha fet l’oferta formativa. El Servei Local de Català informarà a la seva pàgina web https://inscripcions.cpnl.cat/ i a les xarxes socials.

Per matricular-se a un curs, és imprescindible una acreditació de nivell de català per a aquelles persones que tinguin un mínim coneixement de la llengua, però que no puguin justificar-lo amb un curs anterior del CPNL o amb un certificat oficial de la Secretaria de Política Lingüística.

La prova de col·locació és gratuïta i es pot escollir si es fa en línia o presencialment al Servei Local de Català (es pot sol·licitar fins al 15 de setembre al portal https://inscripcions.cpnl.cat/ ).

Les persones interessades en el nivell Superior (C2) que no tinguin el certificat de coneixements de Suficiència (C1) del CPNL o de la SPL (abans DGPL), hauran de fer obligatòriament una prova de col·locació.

Servei Local de Català de Cerdanyola del Vallès

Plaça Sant Ramon, 23-24 Tel.

93 580 27 51- 677 25 50 23

cerdanyola@cpnl.cat

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?