Ingressa a presó la dona que va agredir els treballadors de Mercadona

0bf5bc097f33c250825823673984474e

El titular del jutjat de guàrdia de Cerdanyola ha decretat l’ingrés a presó -provisional, comunicada i amb fiança de 2.500 euros- d’una dona que va ser detinguda pels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Cerdanyola el 28 d’octubre com a presumpta autora de dos robatoris violents en dos establiments Mercadona. El primer robatori de la dona, de 32 anys i veïna de Terrassa, va ser el 9 de juliol a Barberà i el segon el 23 d’octubre a Cerdanyola. Aquest darrer va ser gravat per clients del supermercat i es va fer viral a les xarxes socials.

Els dos fets van succeir de la mateixa manera. La dona entrava al supermercat acompanyada d’un nen que portava en un cotxet i d’una altra menor. Un cop dins amagava en el cotxet diversos productes i intentava fugir per la sortida habilitada sense compra. En els dos casos la dona va ser detectada pels treballadors de l’establiment i la van aturar abans de sortir del local. També en les dues ocasions, la dona, quan es va adonar que no la volien deixar marxar amb els productes sostrets, es va posar agressiva i va insultar i agredir a tots aquells que la volguessin retenir. La baralla va acabar quan l’arrestada i els dos menors que l’acompanyaven, després de retornar part del material robat i sense deixar d’empentar i de cridar als treballadors, van aconseguir fugir del lloc. Les imatges dels fets i la investigació policial posterior van permetre la identificació de la dona i la seva detenció el 28 d’octubre a la mateixa comissaria de Cerdanyola. La dona ja havia comès fets delictius similars a Barberà del Vallès, Rubí, Terrassa i Torredembarra.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?