Infants i joves aprenen a circular de manera segura amb la Policia Local

WhatsApp Image 2024-04-17 at 08.40.33
Sessions de circulació segura amb vehicles de mobilitat personal / Foto Ajuntament (NP)

La Unitat d’Educació Viària de la Policia Local està duent a terme sessions de circulació segura amb vehicles de mobilitat personal i bicicleta per als alumnes de 3r i 4t de l’ESO i 5è de primària, respectivament. En total, participaran en les sessions 835 alumnes dels diferents centres educatius de la ciutat.

Les sessions s’inicien amb una primera part teòrica i continuen amb les pràctiques dels joves i infants en un circuit tancat i instal·lat a la pista coberta de La Boina del CEM Can Xarau. El circuit simula una ciutat amb carrers, rotondes i senyals de trànsit. Els i les participants han de circular respectant els senyals i les normes de circulació. A l’acabar la pràctica, la sessió finalitza amb una reflexió.

Aquesta iniciativa complementa les xerrades d’educació viària que la Policia Local porta a terme a les escoles i instituts amb l’objectiu promoure la reflexió al voltant de la mobilitat segura. Uns 3.000 alumnes d’infantil, primària i secundària participen cada curs dels diferents programes educatius de la Policia Local que fomenten hàbits correctes en el seu comportament com a vianants, conductors de bicicletes o patinets.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?