Indigos presenta el seu debut discogràfic ‘Shine On Me’ a l’Ateneu

c4416d79eef6dd018bcee3cd8b8ba561

El grup d’arrels cerdanyolenques Indigos presenta en directe el seu debut discogràfic “Shine on Me” divendres a l’Ateneu. Es tracta d’un treball que es mou entre les atmosferes poètiques i les melodies folk, passant per l’energia del rock, el blues o el soul. Amb influències com Ben Harper, Ray LaMontagne o Bob Dylan, Indigos -amb els cerdanyolencs Joss Santos i Rubén Alcázar a les seves files- ofereixen un directe amb un recorregut pels temes inclosos en el disc, així com algunes versions i temes propis inèdits. La venda d’entrades per assistir a aquest espectacle es fa a l’Ateneu i el preu de les localitats és de 8 euros a taquilla i 6 euros anticipada.

Indigos neix als carrers de Barcelona, de la mà del chelista argentí Mariano Camarasa i el cantautor Zep Santos. Uns anys més tard, després d’un viatje pels petits locals de la ciutat, la banda inicià un treball de composició que va finalitzar amb la gravació del seu primer disc “Shine On Me”, gràcies al recolzament del productor José María ‘May’ Rodríguez.  En un petit estudi, la banda i el seu productor reuneixen un grup de músics amb els que van començar a gravar deu temes. El bateria Anton Jarl, els guitarristes David Soler i Pau Figueres o el baixista Rubén Alcázar són alguns d’ells. Després de diversos mesos de feina, l’enginyer de so guardonat amb un Grammy César J. de Cisneros va entrar a formar part del projecte, encarregant-se de la mescla del disc. El treball ha rebut molt bones crítiques des dels Estats Units o el Canadà fins a Bèlgica i Espanya: “El treball de la banda és immaculat, donant emoció, passió i subtilesa a cada una de les cançons, i les cançons en si mateixes et treuran la respiració” NoDepression (US), “Tenen moltes possibilitats d’atènyer l’èxit internacional” Rootstime (BE) i “El disc té la mescla perfecta de temes plens d’energia i inspiració i els més lents, sincers i apassionats, amb el que no nomès ofereix una àmplia dinàmica sinó que abasta totes les temàtiques i sons” Sunstock Music (UK).

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?