Incertesa i manteniment en el Club d’Handbol Cerdanyola

ea4adad29313636f2a6af94c948c6dee

El confinament està afectant la rutina de l’activitat esportiva del municipi i des del Club d’Handbol Cerdanyola admeten que estan preocupats, sobretot, per la “incertesa de no saber què passarà amb aquesta temporada”.

JUGADORS CONDICIONATS PEL CONFINAMENT

“Encara no sabem si podrem reprendre la temporada o, si s’anul·la, com quedaran les classificacions”, assegura el director tècnic, Jordi Solé. Aquesta incertesa també està afectant les rutines dels jugadors, que tenen uns plans de d’exercici físic perquè segueixin treballant a nivell aeròbic i de força, però només és un manteniment. “Els jugadors estan condicionats pel confinament, ja que no poden sortir a córrer, i les taules d’exercicis no poden ser per competició”, admet Solé. En aquest sentit pensa que, si es reprèn la competició, haurien d’esperar tres o quatre setmanes abans de competir per preparar el reinici de la temporada, tot i que “a nivell amateur no es pot competir a mitjans de juliol”. En una entrevista, el president de la Federació Catalana d’Handbol, Jaume Fort, va deixar entreveure que igual donarien la temporada per anul·lada i es començaria de nou sense ascensos ni descensos, però, com afegeix Solé, les decisions “haurien de passar per l’assemblea de club, que a veure quan se celebrarà”.

Mentrestant, però, des del club ja estan pensant contingut per anar publicant a les xarxes socials i mantenir el contacte amb el seu públic. “Hem parlat de fer alguna entrevista per Instagram i alguna iniciativa més, però la junta encara ho està decidint”, explica Solé.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?