Incendi al passatge de Can Codonyars

2cc16393ec8cbc5ece3c02a1da1f0778

Nit amb incident a Cerdanyola. Quan passaven la 1  de la matinada els Bombers han activat cinc dotacions per un incendi a la cuina del pis 1r 1a núm. 11-13 del passatge de Can Codonyars. A l’arribada dels efectius el foc, que afectava un pis de la primera planta, estava totalment desenvolupat. Com a mesura preventiva s’han desallotjat les 13 persones que hi havia a l’immoble, de planta baixa més quatre, algunes de les quals es trobaven confinades al terrat i a un pati interior. El Servei d’Emergències ha atès, in situ, tres persones. Aquest matí es revisarà l’afectació estructural de l’edifici, segons han anunciat els Bombers.
 
Què va passar?
 
Els veïns dels pisos 1r 2a, 2n 1a i 2n 2a, van aconseguir passar per balcons i patis cap els pisos de la finca del carrer Anselm Clavé, núm. 14, per on aconsegueixen arribar al carrer; segons ha informat l’Ajuntament. S’indica des del carrer als ocupants dels pisos 3r i 4t, que restin a l’interior dels seus habitatges, tancant portes i finestres i col·locant tovalloles mullades a la part baixa de les portes, on van quedar fins la finalització de les tasques d’extinció. 
 
Al lloc es desplacen dos camions bomba i un camió escala de Bombers de la Generalitat del parc de Sabadell, així com tres ambulàncies i un metge del SEM. Un cop finalitzada l’extinció i realitzada inspecció per part de Bombers es determina que la paret mestra de separació de la finca que correspon als pisos 1r 1a i 2n 1a, la qual limita amb la part de la finca del carrer Sant Enric, núm. 11 que dona al passatge Codonyers, està afectada, per explosió de varis maons i alguns revoltons, per la qual cosa sol·liciten la presencia de l’arquitecte municipal. 
 
Així mateix, Bombers manifesten que l’edifici quedarà sense servei d’aigua, gas i electricitat i que seria convenient que els veïns de l’edifici passaran la nit en un altre lloc.  El veí del pis afectat ha estat l’únic ferit lleu per inhalació de fum, essent atès al lloc pels sanitaris sense ser necessari el seu trasllat. Bombers de la Generalitat finalitzen les seves tasques a les 05:40 hores. En total es van reallotjar a l’Hostal un total de sis adults i un menor.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?