Important donació d’aliments del mercat de Fontetes a Càritas Sant Martí

WhatsApp Image 2023-10-05 at 11.40.46

Els responsables de Càritas Sant Martí agraeixen la important donació  d’aliments que han rebut de mans de l’Associació de Concessionaris del Mercat Municipal de les Fontetes. Es tracta d’una donació especialment significativa perquè consisteix en alguns dels aliments que més estaven escassejant darrerament al magatzem d’aliments d’aquesta entitat, que depèn de la Parròquia de Sant Martí.

En concret, el Mercat de les Fontetes ha aportat a Càritas un palet d’oli, un bon nombre de pots de tomàquet fregit, llet, xocolata i pasta. “Cal deixar clar que no es tracta d’aliments provinents de les parades dels comerciants del mercat”, expliquen des de Càritas, sinó que es tracta d’aliments especialment comprats per a l’ONG amb fons provinents de la recaptació per a finalitats solidàries que els concessionaris fan durant tot l’any.

 “Quan van haver recollit els diners necessaris es van posar en contacte amb nosaltres per saber què és el que més necessitàvem, i això és el que ara ens han donat”, apunten. “Són aportacions que ens seran de gran utilitat, ja que durant els darrers mesos el nombre de sol·licitants d’aquest servei ha crescut de manera substancial, alhora que es reduïen les donacions. En alguns moments hem tingut algun problema per subministrar alguns aliments bàsics que històricament havíem pogut distribuir sense problemes”, expliquen.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?