Illa retreu al Govern que 20.000 catalans es quedin sense poder cursar FP per “no haver fet la feina”

illa

Després de visitar el mercat de Fontetes i l’institut Jaume Mimó, el president del grup socialista al Parlament, Salvador Illa, ha retret al govern de la Generalitat que uns 20.000 catalans s’hagin quedat sense poder-se matricular a Formació Professional perquè el Departament d’Educació “no ha fet la feina”. Illa s’ha mostrat “impressionat positivament per la creativitat de l’equip docent” de l’institut cerdanyolenc, pel seu projecte educatiu en diferents nivells i per la seva aposta per la internacionalització.

Acompanyat per diputats com David González i Esther Niubó i l’alcalde Carlos Cordón, Illa ha fet “un reconeixement al conjunt de professionals que reinicien l’activitat docent”. Els socialistes, apuntava el cap de l’oposició, creuen que el futur es juga en l’educació i per aquest motiu volen comprometre tot el seu suport “en els recursos necessaris perquè es pugui fer correctament la feina”. Per la seva part, Cordón posava en valor “la feina que fan els Ajuntaments en favor de tota la comunitat educativa”.

Referèndum

D’altra banda, Illa ha assegurat que “Catalunya necessita unió, i no divisió, i qui plantegi referèndums divisius no comptarà amb el nostre suport”. En aquesta línia, els socialistes reclamen “un diàleg a Catalunya, que també reclamen les autoritats internacionals”. Illa considera rellevant que “aquells qui fan bandera del diàleg, no el practiquin”. El líder socialista ha reclamat al president de la Generalitat, Pere Aragonès, que convoqui una taula de diàleg entre formacions polítiques catalanes.

Finalment, sobre la possibilitat que s’abordi el futur de l’aeroport del Prat en la taula de diàleg entre els governs català i espanyol, ha reclamat al govern d’Aragonés que respecti els acords presos el 2 d’agost entre els dos executius: “Catalunya no es pot permetre perdre més oportunitats”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?