Illa: “El PSC dibuixa un projecte per a Cerdanyola que és molt ambiciós”

WhatsApp Image 2023-03-27 at 10.45.00

Per aquestes eleccions municipals els socialistes també aposten per Bellaterra. El primer secretari del PSC i cap de l’oposició al Parlament de Catalunya visitava els comerciants de la plaça del Pi de Bellaterra acompanyat per l’alcalde Carlos Cordón i el candidat socialista a la presidència de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra, Àngel Vázquez. Illa reconeixia les EMD com “un instrument útil per expressar un sentiment d’identitat sense trencar la vinculació amb el municipi més gran” i creu que Cerdanyola manté una actitud de “respecte” amb aquesta identitat de Bellaterra: “Un nucli amb personalitat pròpia on es respira tranquil·litat sense perdre connectivitat i un comerç amb una actitud positiva, d’avançar i anar endavant”. D’altra banda, Illa destacava que a Cerdanyola les perspectives electorals per al PSC són altes: “A Cerdanyola s’ha fet una bona feina i s’ha donat estabilitat al municipi i s’han tirat endavant projectes interessants amb visió de futur. L’alcalde ha fet un bon equip i dibuixa un projecte per a Cerdanyola que és molt ambiciós”.

Millor relació entre les dues administracions

“A Cerdanyola tenim l’objectiu que Bellaterra també tingui representació socialista a l’EMD i oferir a la ciutadania la millor gestió possible i la millor relació entre les dues administracions”, remarcava Cordón. “La visita d’Illa és una mostra de l’interès del PSC per restablir les relacions entre Ajuntament i EMD, que en aquests quatre anys ja han tingut un altre caliu”, defensava Vázquez.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?