Illa crida a donar suport a Cordón per tenir “un govern estable”

WhatsApp Image 2023-05-17 at 12.39.18

El líder socialista a Catalunya, Salvador Illa, ha cridat aquest dimarts a la mobilització el 28 M i ha demanat a “totes les persones que volen que la ciutat funcioni” suport a la candidatura de Cordón, de qui n’ha elogiat la gestió, per aconseguir “un govern el màxim estable possible”.

La feina feta pel govern de Cordón els últims quatre anys a Cerdanyola és un “motiu d’orgull” pel socialisme català, ha dit el primer secretari del PSC en una visita de campanya. Illa ha fet aquest dimarts a la tarda un volt pel centre de Cerdanyola, juntament amb l’alcalde i candidat a la reelecció, Carlos Cordón. La setmana passada Illa també va visitar Bellaterra.

Segons el cap de l’oposició de Catalunya, les municipals són una oportunitat de “conversa pública propositiva” en una campanya en la que el PSC aspira a “posar en marxa” els municipis com “un primer pas per posar en marxa Catalunya i generar prosperitat”. Illa ha dit que els socialistes defugirien de “la confrontació” i la ”polèmica” i ha posat com a exemple de “política útil” del PSC les polítiques d’habitatge a l’Àrea Metropolitana i els acords de pressupostos a la Generalitat.

Cordón ha explicat els projectes creats al voltant de la marca “Cerdanyola, Ciutat del Coneixement” per tal de “generar oportunitats a la ciutat,  fomentar el sentiment de pertinença i millorar la qualitat de vida”. Entre aquests, ha parlat de la recuperació de l’antiga biblioteca de Ca n’Altimira, “un edifici emblemàtic de Cerdanyola”, com a espai d’innovació i creació i ha subratllat que el projecte s’impulsi “de forma conjunta amb la UAB”.

Illa ha brindat a l’alcalde acompanyament des d’administracions supramunicipals pel reconeixement de la marca Cerdanyola i ha senyalat que en la construcció d’un projecte a llarg termini cal “tenacitat, paciència i persistència”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?