‘Ilika. La voz del destino’, primera novel·la de Zoe Ghlais

zoe

Zoe Ghlais, una cerdanyolenca “amb petits somnis i una gran imaginació”, publicarà la seva primera novel·la el 9 d’abril a Amazon. Aquell mateix dia (19 hores) la presentarà telemàticament al compte d’Instagram @thegrey_witch. ‘Ilika. La voz del destino’ barreja diferents aspectes de la fantasia que et submergeixen en diferents realitats que aniràs descobrint a mesura que t’endinses en aquest nou món. “Un món inspirat per una gran quantitat de referents, com poden ser llegendes vikingues i cèltiques, la cultura hawaiana i les històries cavalleresques. Tot unificat per una narrativa intensa i ràpida que no deixa cap capítol sense acció”, assegura la cerdanyolenca que s’inicia en el món de l’escriptura amb un pseudònim.

“Des que tinc memòria he imaginat universos que per falta d’habilitat i confiança no vaig deixar per escrit però que sempre recordaré per les grans aventures que vaig viure en ells. Per sort molts altres autors i autores ho van fer”, recorda: “Aquestes realitats en les quals em submergeixo m’ajuden a creure que tot és possible, fins i tot l’impossible. Gràcies a tots ells vaig acumular el valor necessari per decidir que des de Cerdanyola podia arribar a expandir el meu univers fins a l’infinit i més enllà”.

La jove cerdanyolenca ha iniciat milers de relats “inspirats per tots els mons aquí presentats i molts més”. En termes d’imaginació, apunta, no hi ha límits ni edat. “Així que ha arribat el moment de fer-me un raconet en aquest món i fer gaudir a futures generacions de centenars d’aventures, de la mateixa manera que molts altres creadors de somnis ho van fer amb mi”, remarca. Aquesta somiadora sense límits “disposada a conquerir el món de la fantasia juvenil” és actualment professora d’idiomes a l’acadèmia Meeting Point School of Languages. “Els meus alumnes i companyes poden corroborar que el meu fanatisme sobretot allò fantàstic és part de la meva manera de ser”, apunta. Per aquest motiu va acabar creant un perfil com a bookstagramer i un canal a Youtube, @thegrey_witch, on juntament amb una petita comunitat comenta sèries i pel·lícules basades en novel·les, contes o còmics. A més, a la Llibreria Éfora dirigeix un club de lectura juvenil mensual. “En l’àmbit de l’escriptura no he tingut molta experiència professional, però m’he esforçat cada minut durant tres anys per a arribar a posar-li el punt final a la meva primera novel·la fantàstica”, confessa. Ha realitzat diferents cursos de narració i ha cursat el títol d’expert universitari en escriptura, estil i creativitat per desenvolupar i polir el seu estil. “I cada dia busco recursos que em puguin ajudar a ser una millor versió de l’autora que m’agradaria arribar a ser”, afegeix.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?