Ignasi Giménez revalida la presidència del Consell Comarcal del Vallès Occidental

WhatsApp Image 2023-07-14 at 17.32.49

El Plenari del Consell Comarcal del Vallès Occidental pel mandat 2023-2027 ja s’ha constituït. Han pres possessió del càrrec els 39 consellers comarcals -entre ells els cerdanyolencs Sonia Rodríguez (PSC), Albert Turon (ERC) i Álvaro Hernández (PP)- i n’ha estat escollit president l’alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez. El batlle ha revalidat la presidència amb una àmplia majoria, aconseguint 30 dels 39 vots, amb el suport dels grups comarcals del PSC, ERC, Junts per Catalunya, En Comú Podem i Tot per Terrassa.

Giménez ha revalidat la presidència que ostenta des de juliol de 2015 i que el fa convertir-se en el primer President del Consell Comarcal que repeteix en el càrrec durant tres mandats seguits. El Ple del Consell Comarcal del Vallès Occidental està format per 8 grups comarcals: PSC, ERC, Junts, VOX, Confluència En Comú Podem, PP, Tot per Terrassa i la Coalició Alternativa Municipalista. En total el plenari comarcal està format per 20 dones i 19 homes, un fet rellevant si tenim en compte l’evolució de la presència femenina en el plenari comarcal des del seu primer mandat (1988-91), en el qual només una dona formava part. Dels 39 consellers, 14 han ocupat el càrrec en mandats anteriors. Per tant, 25 consellers i conselleres s’estrenen a la institució comarcal.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?