ICV-EUIA-MES presenten un “equip i un projecte fets per guanyar”

bf337492a0864d5a8d1619941820aa93

Amb el lema ‘Equip, projecte, diàleg’ i amb el convenciment de tenir “un equip i un projecte fets per guanyar” ICV-EUiA i Moviment d’Esquerres presentaven la seva candidatura a les eleccions municipals de maig. La llista ecosocialista, que tanca l’exalcalde Antoni Morral, està formada -en les 10 primeres posicions- per Jordi Miró, Maria Reina, Carmen Rebollo, Jordi Mena, Abel Moreno, Rosa Queija, Ignasi Roda, Eugènia Barrera, Saur Pérez i Ramón Rodríguez. Durant la presentació en un MAC ple de gom a gom, tots els candidats van signar el codi ètic aprovat per les tres formacions.

La transparència, la participació, les polítiques socials i la planificació de Cerdanyola han estat els eixos del procés de confluència entre ICV-EUiA i MES, segons indicava l’alcaldable de la coalició, Jordi Miró. El cap de llista  assegurava sentir-se “molt segur” i acompanyat per “un equip fort, dinàmic, plural i tossut” que té l’objectiu de “recuperar l’alcaldia per tenir la capacitat de canviar coses” i de “tenir un govern que escolti la gent”. En aquest línia, Miró apuntava que “Cerdanyola necessita partits amb capacitat de governar i aquesta coalició la té”, però “també toca recuperar la confiança dels veïns”.  

El programa de la formació, que està obert perquè la ciutadania voti l’ordre de les idees força de la candidatura, és “el resultat de l’aportació de més de 100 persones que comparteixen el fet d’estimar-se Cerdanyola i de voler continuar millorant-la” i s’estructura en els eixos  nacional, noves polítiques, equitat i economia-ecologia. “Cal diàleg i tendir ponts amb la ciutadania i cal plantar cara a la crisi, a les retallades dels drets i els desajustos que patim”, assegurava Miró, que també destacava que és necessari treballar per una ciutat “que marqui el seu propi camí i que aspiri a treure profit de les seves potencialitats que en són moltes”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?