ICV-EUIA-MES aposta per un pla integral de barris

49d777cdd477e76dea7b279017b034de

Els plans integrals de barri, l’eix del passeig del Pont i la planificació de Riviere-Aiscondel són les principals apostes del projecte urbanístic d’ICV-EUiA-MES.  Segons la coalició , la proposta prioritària del programa en matèria d’Urbanisme anirà destinada a desenvolupar plans integrals per a barris de la ciutat. Una de les prioritats implicaria continuar amb les inversions en els carrers i places de Fontetes i Banús. En el cas de Fontetes seran importants les millores de l’avinguda de la Primavera i al barri de Banús es proposa la” modificació del Pla General Metropolità, que, combinada amb l’obra pública, permetrà tancar els baixos dels edificis en benefici dels propietaris i/o per destinar-los a equipaments”, segons apunten des de la tricoalició.

Un nou eix comercial i un futur pol de recerca i indústria

ICV-EUiA-MES també preveu planificar i aprovar un pla urbanístic a la zona de Riviere-Aiscondel que possibiliti implantar tant indústries d’I+D com centres de recerca i fer nous equipaments públics per a la ciutat. A més a més, els ecosocialistes proposen “ampliar la llera del riu Sec en aquest tram per poder prevenir crescudes”. Seguint l’eix del riu, ICV-EUiA-MES vol desenvolupar l’eix comercial del passeig del Pont amb “una nova façana d’habitatge amb baixos comercials, connectats amb el mercat de Fontetes i amb l’avinguda de Catalunya”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?