I Concurs Fotogràfic a Instagram en motiu del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+ 2022

LGTBIQok

L’AFOCER, Agrupació Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet i l’Ajuntament de Cerdanyola presenten per primer cop un Concurs Fotogràfic a Instagram en motiu del dia de l’Alliberament LGTBIQ+ 2022, que es commemora el 28 de juny. Les fotografies poden ser dels actes de la programació municipal de Cerdanyola amb motiu del Dia Internacional per a l’Alliberament LGTBIQ+, el 28 de juny de 2022, o de qualsevol altre acte, activitat, quotidianitat que visibilitzi la realitat de les persones del col·lectiu LGTBIQ+, la lluita i la reivindicació pels seus drets o d’altres qüestions relacionades.

Per participar al primer Concurs Fotogràfic a Instagram en motiu del dia de l’Alliberament LGTBIQ+ 2022 és imprescindible que el perfil del participant sigui públic (com a mínim, des del dia que es puja la foto fins al dia després del veredicte).  Les persones interessades en participar podran publicar un màxim de 10 fotografies al seu perfil d’Instagram mencionant a l’entitat organitzadora @afocer i  @ajuntament_cerdanyola i etiquetant les fotos amb el hashtag  #28JCerdanyola_afocer. Les fotografies s’han de publicar a Instagram abans de les 24:00h del dia 08/07/2022. No s’acceptaran fotografies etiquetades fora de la data establerta.

Amb l’objectiu de mostrar realitats, drets, lluites, resistències, discriminacions, desigualtats i violències que viuen les persones del col·lectiu LGTBIQ+, tant de forma individual com col·lectiva, l’ACOFER i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès proposen a la ciutadania participar a través de fotografies tot fent visible aquestes realitats i reivindicacions.

El veredicte del jurat s’emetrà el dilluns 11 de juliol. La comunicació del guanyador/a es farà a la xarxa Instagram i/o a la pàgina web d’AFOCER i l’acte del lliurament serà el 13 de juliol a la tarda. El premi serà un cap de setmana per a 2 persones (valorat en 100 €).

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?