Homenatje al voluntariat del Menjador Solidari

WhatsApp Image 2022-11-24 at 14.02.50(1)

L’Ajuntament de Cerdanyola ha reconegut la gran feina feta per les més de 200 persones voluntàries que han col·laborat amb el Menjador Solidari durant 10 anys.

El Menjador Solidari, gestionat per l’Associació Persones Amigues de Mossèn Rosell, obria les seves portes l’1 de desembre de 2010 al carrer de la Indústria, a les conegudes com a cases dels mestres. En aquells moments l’espai disponible era molt reduït. Tot i així es va començar a desenvolupar una tasca social, per part de l’Associació, que cada cop ha tingut més demanda. Després es van traslladar a un nou espai més ampli situat al carrer de les Canàries.

Als inicis de la pandèmia, l’Associació Persones Amigues de Mossèn Rosell decideix en assemblea el cessament del menjador social que gestionava al carrer Canàries i la dissolució de l’entitat.  La regidora de Benestar Social, Pepi Rivera, va agrair la gran feina feta en aquests 10 anys de menjador solidari i va explicar que continua funcionant, ara gestionat directament des des Serveis Socials de l’Ajuntament, amb un càtering.

Durant l’acte de reconeixement, al que van assistir l’alcalde, Carlos Cordón, la regidora de Benestar Social, Pepi Rivera, i la coordinadora del Menjador Solidari,  Magda Vall, es va fer el lliurament d’un diploma i un obsequi com a reconeixement a les persones que van col·laborar com a voluntàries del menjador solidari des de la seva creació. L’alcalde va intervenir agraint també la gran feina realitzada durant tots aquests anys de funcionament del menjador solidari  a les persones que ho han fet possible i va dir que se sentia orgullós de la gent de Cerdanyola i de la seva solidaritat. Per finalizar, la Coral Collserola, dirigida per Carla Obach, va amenitzar l’acte amb algunes cançons.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?