Homenatge al cerdanyolenc Antonio Ortega en el seu cent aniversari

WhatsApp Image 2023-05-12 at 08.48.55(1)

Els jardins de Ca n’Ortadó van acollir l’homenatge a Antonio Ortega, cofundador del Grup Artístic Teatral (GAT). Amb motiu del seu centenari, els jardins de Ca n’Ortadó es van omplir. L’Ajuntament es va sumar a la celebració i l’alcalde Carlos Cordón va fer entrega al centenari d’un ram de flors, un diploma i una insígnia de plata amb l’alzina de Cordelles.

Ortega va néixer el 6 de maig de 1923 a la província d’Almeria. Al 1949 va contraure matrimoni amb la Lolita i d’aquesta unió van néixer tres fills i més endavant cinc néts i dos besnets. L’any 1976 i juntament amb Daniel Claramunt van fundar el GAT (Grup Artístic Teatral) . Però aquesta no ha estat l’única aportació al teixit social i cultural de la ciutat, ja que Ortega ha estat col·laborador i soci d’entitats com l’Agrupació Cultural Sardanista de Cerdanyola, la Coral Cerdanyola, la Coral Collserola, la Coral de l’Orfeó la Lira, Freak Show, Taller de Cinema i AFOCER.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?